Har du också ett barn som älskar filmen Frost? Nu kan du bjuda hem vännerna på kalas med ett riktigt barnkalas med Frosttema med hjälp av Partytajms stora utbud av Frostprodukter.

Frost kalas dekoration

Vi har fina dekorationer som skapar den rätta Frostkänslan och gör kalaset till någonting att minnas flera år framåt. Sätt rätt ton på frostkalaset redan från början och bjud in vännerna med Frost-inbjudningskort. De passar temat perfekt och kommer definitivt att göra barnen fulla av förväntan inför det stundande kalaset. För en personlig prägel på inbjudningskorten kan du alltid inkludera ett klistermärke med ett fint motiv från filmen. För att välkomna gästerna till kalaset kan du sätta upp en söt dekoration på dörren med Elsa, Anna och Olaf. Denna går enkelt att klistra fast med häftmassa eller tejp. Väl inne i hemmet kan du förvandla en vanlig vägg till ett vackert Frostmotiv. Vår väggdekoration kommer i fem delar och kommer definitivt att skapa den rätta Frostkänslan. Förvandla stämningen ytterligare genom att hänga upp fina girlanger i rummet. Här på Partytajm har vi massor av silverfärgade, vita och isblå snöflingor som verkligen ger kalaset en härlig stämning. Glöm inte heller att sprida ut några fina ballonger i rummet. Vi har ballonger med Frostmotiv som passar utmärkt som dekoration och stora folieballonger som du gärna kan fylla med helium så att de flyger. För att dekorera bordet i sann Frostkänsla har vi en fin plastduk med Frostmotiv och matchande tallrikar, muggar och servetter.

Elsa kalas

Födelsedagstårtan blir extra festlig med Partytajms söta tårtljus med motiv av Elsa, Anna och Olaf. En piñata fylld med godis eller leksaker är en perfekt aktivitet för att underhålla kalasgästerna. Partytajm har också ett skynke till fiskdamm och roliga masker att färglägga. När frozen kalaset närmar sig sitt slut kan du skicka hem gästerna med ett litet minne, som en påse fylld med chokladpengar med Frostmotiv och snökulor med kolasmak eller en rolig målarbok. Allt detta och mycket mer hittar du hos oss!

Visar 1-100 av 138 objekt