Här hittar du ett stort utbud av små askarpresentaskar till gästernas små gåvor. Vi har askar av papper och plast, genomskinliga och olika färger. Kombinera gärna med något av våra alla fina sidenband för att matcha kalasets färger. Fyll presentasken med små godis, tex våra godishjärtan som finns i olika färger.

Vill du att din fest ska bli den som alla minns med ett leende? Något så enkelt som dekorativa små askar som bordsplacering vid varje kuvert är en given succé. Små presentaskar med en liten gåva, kanske en sötsak, slår an en positiv ton som sätter sin prägel på hela kalaset. Det kan bryta isen och leda till samtal. Köp fina små askar samt gåvor att fylla dem med här på Partytajm, och få en lyckad fest med glada gäster. 

Små askar & presentaskar för alla tillfällen

Ett storslaget bröllop, ett mindre födelsedagsfirande, en känslofylld babyshower eller som present till en särskild vän – du kan köpa små askar som passar för alla tillfällen och för just det tema din fest har.

Små askar i papp med lock och ett sidenband är söta, guldfärgade är både stilrena och eleganta medan en liten ask med jutesnöre är robust. Den rätta lilla presentasken för bröllop finns i form av romantiska, vackra hjärtan i vitt eller rött. Ett hjärta med sidenband och en läcker chokladbit till din älskade på alla hjärtans dag kan inte bli fel!

För en babyshower, eller vid dop/namngivelse om bebisen redan kommit, är det givet att söta små nappflaskor i genomskinlig plast dekorerar bordet. Välj blå, rosa eller båda färgerna. 

Var kreativ med små gåvoaskar  

Små presentaskar används inte bara vid ett firande eller ett kalas. Med lite kreativitet kan du använda små askar till en adventskalender vid jul. Du kan köpa små askar billigt som du sedan viker ihop och numrerar med klisterlappar med siffrorna 1–24. Fyll varje presentask med en liten överraskning och du har en personlig adventskalender för barnen – som kommer älska den. En adventskalender är dessutom en kul present till en vuxen du tycker om. Du väljer själv vad de små askarna ska innehålla.