Partyhattar är trevliga och snygga stämningshöjare på kalas som skapar ett extra band mellan deltagarna på fest och kalas. Partyhattarkräftskiva är en svensk klassiker som blivit mer eller mindre obligatorisk. Här hos oss på Partytajm hittar du även eleganta partyhattar i guld och partyhattar med glitter för extra glamorösa tillställningar. Glöm inte att dela ut partyhattar på nyår! Vi har partyhattar som är av så hög kvalitet att du kan spara dem och använda dem flera gånger.

Roliga partyhattar barn

Partyhattar är perfekta på barnkalas! Det behövs ingen hel maskeraddräkt för att barnen ska kunna bidra till helheten på temafesten utan billiga partyhattar med rätt tema är ett jättebra alternativ. Om du själv arrangerar en temafest för barn kan du dela ut partyhattar till gästerna så att de kan leva sig in i festtemat. Våra partyhattar för barn är självklart lagom stora för just barn.

Kalashattar för alla åldrar

Söker du kalashattar till en 1-åring som firar sin allra första födelsedag? Vi har särskilda partyhattar även för det ändamålet! Om ni firar en tjej kan det vara extra stämningsfullt ifall gästerna bär rosa partyhattar. Partyhatt i blått eller partyhattar i silver passar fint om det är en pojke som ska firas.

Partyhattar nyår, Partyhattar Guld & många andra sorter

Hos oss behöver du inte hålla dig till vanliga partyhattar i form av en kon, vi har så mycket mer att erbjuda. Här kan du riktigt frossa i roliga partyhattar för speciella tillfällen, tillverkade i antingen papper eller plast, oavsett om det är för nyår eller födelsedagsfirande. Kalaskungen eller kalasdrottningen bör givetvis krönas med en partykrona, medan pirater, poliser och enhörningar hittar sin egen huvudbonad i vårt sortiment. En enfärgad partyhatt blir helrätt på kalas för vuxna, eller andra festliga tillställningar som nyår, sommarfesten eller studentmottagningen. Att matcha färgen på partyhattar med färgen på detaljer i dukningen är ett enkelt sätt för att göra succé!

Visar 1-37 av 37 objekt