Med vackra bordsdekorationer uppnår du en perfekt dukning. När det bjuds till fest är dukningen oftast det första man ser som gäst, så det är viktigt att lägga lite extra tid på den. Med våra bordsdekorationer blir det enkelt, och resultatet kommer få dina gäster i rätt stämning direkt. Det är lämpligt att anpassa dukningen och val av bordsdekorationer utifrån vilken typ av fest det är du bjuder in till. Oavsett om det är ett vanligt party eller om du behöver dopdekoration har vi några tips och förslag på passande dekorationer. Bordsdekorationer i form av studentdekorationer eller midsommar dekoration hittar du enkelt här. 

Bordsdekorationer bröllop 

Vilken accentfärg har ni valt till ert bröllop? Låt detta speglas på bordet. Utöver snittblommor och elegant porslin kan ni duka med vackra dekorationer för bröllop. Det blir till perfekta bröllopsdekorationer som gör det hela riktigt speciellt. Låt även murgröna ringla mellan serveringsfaten, kanske i kombination med serpentiner. Du hittar även  andra konstväxter som skapar en vacker kombination med murgrönan.

Bordsdekorationer för fest & barnkalas 

Vid sommarfester passar dekorationer till bordet i form av blommor och murgrönor precis lika bra. Beroende på typ av fest kan du även välja en bordsdekoration anpassat efter temat, kanske en svensk flagga, en julgran eller något i guld? Om du istället söker en bordsdekoration för födelsedag, som en 50 års fest, så har vi både med siffror på och andra festliga motiv.

Att göra fint inför ett barnkalas är extra roligt, det kan bli ett minne för livet för den som fyller år. Om ni har valt ett speciellt tema bör detta reflekteras i bordsdekorationerna. Kanske ett visst djur eller accessoar ska pryda bordet? Våra bordsdekorationer för barnkalas kan med fördel sparas för att dekorera barnrummet efter kalaset.

Om du ska bjuda in till en temafest, som halloweenfest eller en babyshower har vi passande dekorationer att pryda bordet med. De kan med fördel placeras även på andra ställen i lokalen för att skapa rätt stämning.

Har du ett kalas eller en fest framför dig? Kanske vankas det barnkalas eller 30 års fest? Behöver du hjälp med att hitta snygga dekorationer till bordet? Hos Partytajm hittar du en hel upplaga med bordsdekorationer till din fantastiska fest! Att snabbt och enkelt skapa en snygg dukning behöver inte alls vara svårt, med hjälp av vårt stora och ständigt växande sortiment får du snabbt en festlig dukning. Vi har bordsdekorationer i en massa olika teman så det ska passa alla kalas och fester. Det är något som alltid drar till sig blickar och känsla av ett ordentligt och genomtänkt kalas.

Ett tips är att använda en muffinsställning fylld med massa smarriga och härliga muffins i regnbågens alla färger eller i färger som matchar till kalasets tema. Det kan ibland vara svårt att veta hur man ska duka upp med bordsdekorationer så det inte blir för mycket men inte heller för lite, det vi kan rekommendera vid stora kalas där många gäster är bjudna och man skall duka ett långbord är 2 likadana bordsdekorationer för att på så sätt få en snygg och harmonisk dukning. 

Visar 1-46 av 46 objekt