Barnkalas med Enhörning / Unicorn kalas!

Om du vill arrangera årets gulligaste kalas så är ett enhörningskalas rätt val. I vårt utbud hittar du de produkter som behövs för att dekorera rummet eller trädgården med passande dekoration för ett enhörningskalas. Dina gäster kommer att tappa andan av den sockersöta dekoren och sagolika stämningen de inbjuds till. Ett enhörningskalastema är något som oftast tilltalar både stora och små, så om det är ditt barn som firas kan föräldrarna till festdeltagarna med fördel få vara med och fira.

Enhörnings kalas tema

Allting börjar med din inbjudan till ditt enhörningskalas. Skicka ut en vacker inbjudan som pryds av en magisk unicorn. Meddela deltagarna om plats och datum, samt om det är en enhörningsmaskerad eller ett enhörningskalas som inte kräver några speciella kläder.

Unicorn kalas tips

När du arrangerar ett unicorn-kalas är det viktigt att tänka på tre delar: aktiviteter, unicorn-kalas-dekorationer, samt dukning och tilltugg. Hos oss hittar du passande produkter för allt detta och mer därtill, så att du kan bjuda in till ett oförglömligt unicorn kalas.

Dukning och tilltugg vid ett enhörningskalas – Om du kan servera tilltugg i pastellfärger så kommer det bli en del av dekorationen. Söta bakverk som cupcakes och tårtor passar utmärkt på ett enhörningskalas. De kan prydas med fina tårtljus och tårtdekoration på temat. Täck bordet med en söt enhörnings-duk och duka med pappersassietter med enhörningar, söta pappersmuggar, servetter och sugrör i guld eller pastell. 

Kalas Enhörning

Enhörningsdekoration och Unicorn dekoration – För att skapa rätt stämning i rummet kan du använda girlanger, enghörningsballonger, vimplar och konfetti. Du hittar även färdiga dekorationspaket med unicorn-kalas-tema. Vi har även många olika bordsdekorationer föreställande enhörningar som efter kalaset kan pryda bokhyllan i barnrummet.


Enhörnings-kalaspaket och unicorn kalas kit för roliga aktiviteter – Köp in söta enhörnings-diadem, partyhattar och photo props så att alla kan känna sig som en magisk enhörning på kalaset. Låt alla små unicorns få ett kalaspaket med sig hem, fyllt med godis, magi och en söt liten present.

Visar 1-100 av 339 objekt