Vad passar inte bättre att servera på kalaset än en skål krämig gräddglass i en snygg glassbägare? Eller syrlig sorbet med goda tillbehör? Den goda efterrätten är uppskattad av alla och går att variera i all oändlighet. Ät den som den är eller servera med kolasås, maränger eller varma bär. Här på Partytajm erbjuder vi ett varierat utbud av glassbägare att servera glassen i, vilka dessutom fungerar lika bra som godisbägare eller snacksskålar. Våra glassbägare finns både i olika mönster och enfärgade, allt för att passa just ditt kalas eller bröllop.

Glassbägare engångs i papp för kalaset

Alla våra glassbägare är tillverkade i papp, vilket gör dem enkla att återvinna samt ger mindre inverkan på miljön än exempelvis plastbägare. Pappersbägare lämpar sig även väl för att dekoreras och anpassas efter festens tema. Köp fina band och klistermärken att sätta på glassbägaren eller skriv var gästs namn med snirkliga bokstäver. Våra pappersbägare fungerar även utmärkt att ha godis, snacks eller nötter i. Dekorera glassbägarna efter egen smak eller låt dem vara som de är, fyll med dina favoriter och placera ut dem runt om i festlokalen.

Med cellofanpapper och dekorativa band fungerar våra glassbägare även bra som presentförpackningar till mindre gåvor. Fyll bägaren med exempelvis hemmagjort godis eller ett härligt doftljus, slå in i cellofan och knyt ett band runt så har du den perfekta gå bort-presenten.

Roliga glassbägare till barnkalas & fest

Just på barnkalas passar det utmärkt att servera glass. Nästan alla barn älskar det och dessutom är det enkelt att både förbereda och plocka fram. Barn brukar även uppskatta roliga glassbägare och förpackningar, så välj ditt barns favoritfärg eller blanda fritt bland våra olika motiv.

Trots att nästan alla barn gillar att få glass i en glassbägare på ett barnkalas, kan de föredra olika smaker och tillbehör. Köp flera sorters glass och olika såser, strössel samt bär, frukt eller nötter och låt varje barn bestämma själva hur de vill komponera ihop sin efterrätt. Barnen får själva känna sig delaktiga och det blir ett roligt moment på kalaset, och dessutom blir alla nöjda.

Glassbägare till fest eller bröllop

Det är inte bara till barnkalaset det lämpar sig att servera glass i bägare, utan det går lika bra på en mer vuxen tillställning som en 50-årsfest eller ett bröllop. Här kan det vara passande med förbestämda tillbehör till glassen, som serveras i redan färdigkomponerade glassbägare. Goda exempel på efterrätter som passar en mer vuxen publik är klassisk tiramisuglass, glass med kaffesmak toppad med mörk choklad och syrlig sorbet smaksatt med mynta. 

Om tillställningen är något mindre är det både enkelt och gott att göra egen glass – något som också brukar imponera på gästerna. Detta behöver förberedas i tid så att glassen hinner bli klar, men ingredienserna är vanligtvis få och glassen sköter sig själv i frysen. Dessutom får du välja smak och färg helt själv – så att din bägare och glass matchar bra. 

 

Oavsett om du gör egen glass eller köper färdig är det viktigt att kolla med dina gäster om de har några allergier och intoleranser. I glassens värld finns det många goda laktosfria alternativ och nuförtiden finns även många veganska sorter på marknaden.

Glass i stora lass heter det - och vem gillar inte att smaska glass? Till barnkalaset är det ett utmärkt serveringsförslag, då få barn säger nej till glass. Det är dessutom roligt att äta i grupp - åtminstone om man ger lite liv åt själva serveringsmomentet! Partytajm har därför tagit fram ett stort utbud av produkter att servera glassen i. Vi har bland annat olika godisbägare som gör det så mycket godare och roligare att äta glassen.

Det bästa av allt är att den här typen av bägare fungerar lika utmärkt till att servera snacks och godis! Oavsett tema eller stil på kalaset har vi någon typ av bägare som passar både till glassen och godiset. Du hittar enfärgade bägare i stilfulla kalasfärger som babyblå, rosa, röd och svart, men även stilfullt mönstrade bägare samt bägare med olika festliga motiv. Vår retrobägare med massor av olika bilder på glassar är en favorit hos många av våra kunder och blir en väldigt häftig detalj att servera glassen i på kalaset.

Till de små barnen brukar våra bägare med djurmotiv vara så pass uppskattade att de sällan vill slängas efteråt. Ett tips för den som vill vara lite extra pysslig inför kalaset är att beställa våra charmiga godis cupcakes, som kommer i ett slags kit av cellofanpåsar med snyggt anpassade band i siden. Du fyller sedan cupcakesen med godis och dekorerar utsidan med cellofan med en fin rosett runt. Detta fungerar även utmärkt som present när du exempelvis är bortbjuden på middag eller som dekoration intill varje dukad tallrik eller assiett.

Partytajm tänker på allt - här hittar du även tillbehör för glasserveringen som praktiska och händiga skopor att lassa upp med. Till en del av våra bägare ingår även klassiska treskedar!

Visar 1-7 av 7 objekt