Barnpallar

Säkra och stabila barnpallar kommer alltid till användning i hemmet. Redan från pottränings-åren till “allt som saknas är längden” kommer ditt barn att ha glädje av en träpall. Våra barnpallar är i en design som gör dem extra funktionella samtidigt som de passar med övrig inredning. Använd dem som stol, stege, bord eller leksak. De har en välbyggd konstruktion som gör dem säkra att använda av barn i alla åldrar. 

En barnpall är en möbel som är mycket användbar i alla familjer där det finns små barn. Dels är barnpallar perfekta sittplatser för de små, dels är det ju så praktiskt att de är lätta att flytta omkring och bära med sig. Oftast kan till och med barnet själv bära pallen och kan därmed enkelt delta i vardagslivet i hemmet. Dessutom är det perfekt att ha en barnpall som man kan kliva upp på när det är något man inte når upp till. Barnet vill kanske till exempel vara med mamma och pappa eller ett äldre syskon i köket och hjälpa till med bakning eller matlagning, eller så kan pallen behövas när barnet ska tvätta händerna eller borsta tänderna men inte riktigt når upp till handfatet än. 

Personliga barnpallar med namn

I vårt utbud av barnpallar hittar du de som är perfekta som presenter till nyblivna föräldrar. Våra personliga barnpallar anpassas med valfri text eller namn på barnet. Våra barnpallar är så kallade pysselpallar. Bokstäverna är avtagbara som i ett pussel, de blir med andra ord en riktigt praktisk leksak. Samtidigt lär barnet känna bokstäverna i sitt eget namn vilket stimulerar inlärningen av att läsa. En personlig gåva som kommer till användning är något många föräldrar uppskattar.

Barnpallar till barnrummet

Barnpallar används med fördel som inredning i barnrummet. Eftersom de kan användas både som stol och ett bord har barnet själv möjlighet att anpassa inredningen efter sina behov. Med en dedikerad sitthörna underlättar du för barnet att vara kreativ och pyssla, eller mysa en stund med en trevlig bok. Kanske blir barnpallen ett fotstöd när ni sitter uppkrupna i en mysig fåtölj istället? Inspirerande barnmöbler som samtidigt är säkra uppmuntrar till fantasifull lek.

Namnpall till badrummet

Barnpallens kanske mest uppskattade användningsområde är i badrummet. Där finns det mycket som är för högt för ett litet barn som “kan själv”. Bara för att barnpallen används i badrummet behöver den inte vara i plast, utan en träpall till barn kan passa bättre med övrig inredning. Om ni är mitt uppe i potträningen passar en pall till barn att använda som bord till den lilla, då kan hen ha med sig några leksaker eller en bok att pyssla med tills behoven är tillgodosedda. För ett äldre barn som använder toaletten passar en träpall till barn för att enkelt kunna ta sig upp och ner från sitsen. Samma sak gäller för att nå upp till handfatet och kunna tvätta händerna själv. Barnmöbler i badrummet ger barnet större möjlighet att kunna ta eget ansvar gällande till exempel tandborstning och morgontoaletten.

Barnpallar passar i alla rum

Ni är givetvis inte begränsade till att använda barnpallen i badrummet, utan den kommer till användning i alla rum. Gillar ditt barn att hjälpa till i köket är en pall till barn nästan ett måste så att ni slipper onödigt spill och stök. Pallen kan användas i hallen att sitta på när stövlar ska tas av eller skosnören knytas själv för första gången. Barnpallar kan användas som ett bord när barnet sitter på golvet eller som hjälp för att nå lite högre. Det blir även en bekväm stol som är enkel att flytta mellan olika rum. En barnpall är kanske inte den mest uppmärksammade möbeln, även om den är väldigt användbar. Men vissa pallar är faktiskt snyggare, bättre och roligare än andra.

Partytajm har barnpallar som verkligen är något utöver det vanliga. Vi har nämligen tagit fram unika pusselpallar! En pusselpall är alltså en pall som har ett inbyggt pussel. På våra barnpallar finns detta pussel inbyggt i själva sittdelen och utgörs av ett namn. Barnpallen fyller alltså fler funktioner än att bara vara en möbel. Den kan bidra till att underhålla barnet, samtidigt som den stimulerar finmotoriken och problemlösningsförmågan. Det är helt enkelt ett perfekt sätt att förena nytta med nöje! Hos oss är det dessutom möjligt att specialanpassa dessa barnpallar och skriva de namn du själv vill ha på dem. Vem som helst kan alltså få en pusselpall med sitt eget namn på. En personlig pusselpall är en perfekt present till de nyblivna föräldrarna och deras lilla guldklimp, eller varför inte beställa en för att ge bort i doppresent? Denna personliga och användbara möbel kommer garanterat att uppskattas!

Visar 1-2 av 2 objekt