Det är inte många saker som signalerar party på ett lika tydligt sätt som helium och helium till ballongerBallonger blir väldigt synliga eftersom ögat uppfattar att något inte är som vanligt, det är ju inte mycket annat som svävar i luften. Leksaksballonger av gummi har bjudit in till lek, leenden och förundran i över tvåhundra år. Idag kan du använda heliumballonger som du själv fyller med hjälp av en heliumtub. Möjligheterna att ordna feststämning med vackra ballonger är därför större än någonsin och vi på Partytajm har hängt med i utvecklingen! Här finner du enkelt helium till ballonger och du kan inte bara köpa heliumballonger utan även allt annat du behöver för att kunna dekorera med dem på ditt eget sätt. Om du undrar varför heliumballonger flyger iväg, till skillnad från vanliga, så beror det på att helium har lägre densitet än luft. Det är därför de svävar iväg om du inte fäster dem ordentligt.

Stor valfrihet av olika heliumballonger 

Heliumballonger med siffror kan användas till att visa hur många år någon fyller eller att ett visst datum är värt att uppmärksamma. Om du väljer att köpa bokstavsballonger kan du komponera namn och andra fraser med hjälpa av ballongerna. Tänk bara på att surra fast dem ordentligt så de inte svävar iväg och placerar sig huller om buller. Om du är ute efter hjärtformade heliumballonger eller extra stora heliumballonger hittar du även det hos oss. Vi har också folieballonger med tryck som passar alla upptänkliga temafester eller barnkalasteman.

Helium till ballonger från en heliumtub?

Tidigare var det omöjligt att fylla heliumballonger med en heliumtub på egen hand utan det var något man köpte på marknader, tivolin och nöjesfält och sedan tog med sig hem. Det gjorde att användningsområdet blev lite begränsat och du fick helt enkelt använda vanliga latexballonger som partydekoration.

På Partytajm kan du köpa helium, som även kallas ballonggas, i praktiska tuber så att du kan fylla heliumballonger precis när du vill! Du kan välja mellan vanliga latexballonger eller lite tåligare folieballonger. Helium till ballonger är billigt om du beställer det online här på Partytajm. Med en heliumtub kan du fylla ungefär 25 vanliga latexballonger eller cirka åtta folieballonger, men det beror såklart på hur stora de är.

Hur länge håller heliumballonger då? Räkna med att de håller sig svävande i omkring åtta timmar innan de tappat flygförmågan. Vill du att de ska räcka längre än så? Då finns det Hi-Float, vilket är en särskild gel som täpper till ballongens porer. Denna produkt gör så att heliumballonger kan hålla sig svävande i upp till fem dagar, som ett kul minne från festen eller bara som en rolig leksak. 

Hur dekorerar man snyggt med heliumballonger?

Att ha en knasig klase heliumballonger under taket i ett rum kan vara väldigt festligt. Om det inte är just den effekten som du är ute efter måste du dock göra fast dem i snören eller fästa små tyngder på dina ballonger. Då kan du på ett sofistikerat sätt kontrollera på vilken höjd de ska befinna sig. Du kan också använda en särskild ballongtejp för att få flera heliumballonger att sitta tillsammans på ett snyggt sätt. Du kan till exempel skapa en svävande triumfbåge som en jubilar eller alla gäster på en fest kan passera genom. Här på Partytajm har vi allt du behöver för att använda heliumballonger som den ultimata partydekorationen! Placera dem tillsammans med annat som du vill rikta blickarna mot. Heliumballonger kan fungera som en markering av något som är extra viktigt, som tårtan eller presentbordet.


Fyll ditt kalas eller party med heliumballonger! Vi på Partytajm har många roliga och snygga ballonger i alla möjliga färger och utformningar och här kan du köpa helium till dem. Folieballonger och latexballonger lämpar sig bäst för att fyllas med ballonggas helium. Tack vare att heliums densitet är lägre än luftens kommer ballonger fyllda med helium att sväva. Istället för hängande, tråkiga sifferballonger i ett snöre får du en svävande, studsig heliumballong. Förr gick det bara att köpa heliumballonger på marknader, tivoli och nöjesparker, men nu kan du själv fixa heliumballongerna till kalaset med hjälp av en heliumtub till ballongerna. Med helium till ballonger kommer din fest bli en succé. 

Tänk på att ballongerna flyger iväg om du inte binder fast dem i ett snöre som du fäster i något. Vill du inte binda fast dem har Partytajm tyngder i mysiga figurer som hjärtan och bollar som du knyter fast i ballongsnöret. Tyngden gör att den heliumfyllda ballongen håller sig på lagom höjd.  Kika även på våra andra partydekorationer för att fixa den perfekta festen.

Visar 1-39 av 39 objekt