Här hittar du allt som behövs för en lyckad 30 års fest. Hur ditt liv än ser ut är 30 år något att fira! Vi på Partytajm har därför samlat ihop en mängd roliga festartiklar och presenter för denna tillställning i en och samma kategori. Vad vore en ordentlig 30 års fest utan ballonger, girlanger och bakverk? Man blir aldrig för gammal för roliga dekorationer! Vad sägs om konfettikanon, sifferballonger, servetter och girlanger som dekoration till ditt firande? De finns i alla färger och för den som vill lyxa till det lite extra hittar du självklart produkter i guld och silver. Komplettera med populära folieballonger, även de i guld och silver, med siffrorna 3 och 0 för en festlig dekoration.

Dekorationer 30 års fest

För dig som bävar inför att behöva diska mängder av porslin dagen efter din 30 års fest så finns även praktiska och snygga engångsbestick samt glas, uppläggningsfat och annan dekoration i plast till födelsedagsmaten. Allt till dukningen hittar du hos oss! Att hitta en bra present till någon som fyller 30 är inte alltid det enklaste. Om du vill ge personen något roligt och lättsamt hittar du även sådana presenter i denna kategori. Här finns roliga ölspel som ni kan spela på festen, retrogodis för gottegrisen och dropstop som passar perfekt för vinälskaren. Här hittar du helt enkelt det mesta inom 30 års pynt om du ska ordna en 30 års fest tema för en blivande 30-åring! Känner du även någon som snart fyller 40, 50, 60 eller 70 år? Passa i så fall på att klicka hem produkter även för dessa fester. Du hittar kategorierna i menyn till vänster. Där hittar du även andra teman för tillställningar, så som blomsterfest, grillparty och Hollywoodfest.

Vissa av våra festsaker har tryck som gör dem skräddarsydda för just en 30-årsfest. Men en del av våra festdekorationer passar också om ni vill fira att ett par har varit tillsammans i 30 år eller om det är ett företag eller en förening som firar jämnt.

Dekorationer som håller länge

De 30-årsdekorationer du väljer behöver inte bara vara engångsprodukter, utan vi har festtillbehör av hög kvalitet som kan användas flera gånger. Många av artiklarna går i guld och silver, som är klassiska färger när det är en viktig bemärkelsedag. Du hittar även saker som ljusslingor och blockljus, dekoration som gärna får stå framme även när 30-årsfesten är över.

30 års kalas hemma

Vissa väljer att hyra en lokal för en 30-årsfest, men så länge det inte handlar om för många gäster går det lika bra att vara hemma. Det gäller bara att arbeta lite med att dekorera de rum och de utrymmen utomhus där festen ska vara. Ett kul tips är att göra en överraskningsfest för den som fyller 30 år, hemma hos personen i fråga. Ni kan arbeta snabbt och med små medel som ändå förändrar rummen fullständigt. Med en heliumtub går det snabbt att blåsa upp massor av ballonger. Girlanger kan också användas till att höja festkänslan på några ögonblick.

För att en fest ska bli extra speciell kan det vara kul att ha ett tema. Det kan genomsyra allt från maten som serveras till dekorationer, aktiviteter och inte minst gästernas klädsel. Ett bra 30-årsfest tema bör vara något som alla kan relatera till och enkelt kan klä ut sig till, på den nivå man själv önskar. 70- 80- och 90-tals tema går alltid hem, men även tokiga kombinationer som enhörningar och pirater kan bli ett roligt upplägg för en 30-årsfest. Annars kan man låta sig inspireras av något som 30-åringen gillar eller hålla en maskerad där gästerna får använda sin egen kreativitet. 

Ett annat tips för en lyckad 30-årsfest är att ha olika aktiviteter som handlar om saker som 30-åringen har gjort eller är intresserad av. En fotovisning som bygger på 30-åringens eskapader genom livet kan bli en succé, särskilt med gäster som delar med sig av berättelser om födelsedagsbarnet.

Visar 1-100 av 249 objekt