En möhippa ska vara ett minne för livet. Därför är det viktigt att planera noggrant och att införskaffa alla nödvändiga möhippa dekorationer till festen. Vad denna fest ska innehålla är helt upp till dig själv men ett måste är möhippa dekorationer. Med rätt dekorationer kan du skapa en vacker och minnesvärd möhippa som alla deltagare kommer uppskatta. Varför inte planera en härlig brunch tillsammans med vännerna och duka upp ett långbord med ballonger, vackra assietter och mycket mer? Med hjälp av enkla medel kan du sätta guldkant på festen och inleda livet som gift på helt rätt sätt. Vi på partytajm.se har givetvis alla tillbehör du behöver för en lyckad möhippa! Med rätt möhippa dekorationer har du redan det viktigaste fixat och klart.

Välj rätt dekorationer till möhippan

När inbjudan till möhippan är skickad är det dags att fundera över vilken stil festen ska ha när det kommer till möhippa dekorationer och tillbehör. En populär färgskala just nu är rosa, guld och rosé som skapar en feminin men samtidigt festlig miljö. När det är dags att duka är ett tips att använda dig av några av våra stilfulla papperstallrikar och champagneglas i plast istället för porslin. På så sätt slipper gästerna vara så försiktiga samtidigt som du inte behöver bekymra sig över högar av disk. Genom att använda möhippa dekorationer i form av färgglad konfetti, vimplar och ballonger i roliga former eller heliumballonger kan du enkelt krydda festen lite extra.

Brunch för möhippan

Brunch är en utmärkt måltid för en möhippa. Här kan du med fördel blanda mindre rätter med söta bakverk och godis. Även här kan det vara smart att tänka till lite extra när det gäller tillbehören. Genom att duka fram popcorn i vackert utsmyckade boxar eller godis i förgyllda påsar kan du verkligen sätta guldkant på festen. Varför inte baka några cupcakes och använda noggrant utvalda muffinsformar tillsammans med dina möhippa dekorationer? Eller baka en klassisk sockerkaka i form av ett stort hjärta? I denna kategori hittar du alla tillbehör och dekorationer du kan tänkas behöva för en lyckad möhippa!

Visar 1-100 av 204 objekt