Här hittar du allt du behöver för en storslagen 18 års fest. Med 18 års dekoration av det rätta slaget kommer du kunna anordna en minnesvärd fest. Förutom god mat och dryck är dekoration som till exempel ballonger och rolig tårtdekoration något som har stor inverkan på första intrycket av din fest. Med bland annat sifferballonger i rätt tema kommer du långt. Det tar dock inte stopp där, för med snygga papperstallrikar och annat för dukningen har du ett utmärkt startpaket oavsett om du har en grillfest utomhus eller ett mysigt inomhuskalas. En fest för artonåringen utan ballonger är inget riktigt 18 års firande. De rätta dekorationerna för just din fest hittar du här, oavsett om det är för en tjej eller kille.

18 års fest dekorationer

Med ett artonårs tema vill du såklart ha passande dekorationer. Det är inte bara ballonger och papperstallrikar utan även andra saker som servetter och diadem. Att fylla 18 innebär många olika saker, förutom att bli myndig får man till exempel också körkort. Det betyder att just en 18 års fest är extra speciell och därför är det inte så konstigt att många går all in på firandet. 

Vi på Partytajm älskar allt som har med fest och kalas att göra. Oavsett om du ska ha 18 års fest eller 60 års fest kan vi hjälpa dig. Att fixa en fest med ett tydligt 18 års fest tema behöver inte vara så svårt. Ta fram födelsedagsbarnets favoritfärg och utgå från det. Med färdiga dekorationer gör du det ännu enklare för dig själv. 

Visar 1-92 av 92 objekt