Är det dags för barndop, kalas för din bebis eller babyshower? Hos oss på Partytajm hittar du allt du kan tänkas behöva för att ordna en lyckad och minnesvärd dag - oavsett om det handlar om bakning, dop dukning eller festliga dekorationer. Ballonger har vi självklart gott om, något som nästan är ett måste i dessa sammanhang. Vi har både bokstavsballongersifferballonger i sortimentet.

Baka till ditt dopkalas eller barnkalas. I Partytajms sortiment hittar du en rad roliga tillbehör i köket som låter dig bjuda gästerna på kreativa och fantasifulla bakverk. Baka dina kakor i form av barnvagnar, gunghästar, prinsessor eller prinsar. Våra olika kakformar för babyn kommer i många lustiga figurer. Dekorera gärna kakorna ytterligare med färgglad glasyr eller varför inte prova våra målarpennor, särskilt utformade för bakverk. Åtta olika pennor med ätbar färg som piffar till dina kreationer lite extra. Även roligt för de lite större barnen att använda för att skapa sina egna bakverk.

Vi har även ett stort urval muffinsformar i matchande tema för din fest- eller namngivningskalas, samt många fina uppläggnings- och våningsfat att servera godsakerna på. Och när det är party för den lilla kanske du bjuder på en vacker tårta. Pynta gärna med våra söta cakepicks och ätbara dekorationer i form av små barnfötter. Eller sätt ner ett par färgglada ljus tillsammans med ett lager strössel eller en söt tårtbild.

Till festdukningen finns en rad olika tillbehör som låter dig sätta samman ett vackert kalasbord. Här finns alltifrån engångsdukar och servetter till papperstallrikar, engångsbestick och pappersmuggar. Pynta med vår färgglada konfetti eller bordsdekorera med söta festdekorationer som detaljer i form av små nappar, fjärilar eller rosenblad. Vill du inte plocka ihop allting själv kan du ta en titt på våra kalaspaket som går i olika kalasteman. Här har vi samlat ihop färdiga kit, innehållandes allt du kan tänkas behöva för en fin och dekorativ dukning. När det sedan är dags att bjuda in familj och vänner finns det ingenting som slår ett fint inbjudningskort. Att höra av sig via mail eller sms är visserligen modernt, men slår knappast känslan av att hitta ett vackert kuvert i brevlådan. Välj bland våra söta kort med tillhörande kuvert för att skicka till familj och vänner.

Visar 1-100 av 515 objekt