Kattkalas är ett tema som uppskattas av många barn, (och vuxna med för den delen). Gosiga, mysiga kissemissar är ett vanligt favoritdjur hos både stora och små, och är därför ett smart val för ett party. Med kattema kan alla åldrar enkelt förstå och ta till sig temat, samt göra det till sitt eget. Det finns många olika sätt att dekorera för ett kattkalas och här hos oss på Partytajm finner du ett stort utbud för din fest, ditt barns eller din katts födelsedag!

När det är kattkalas på temat

Katt-temat går att få in precis så mycket eller så lite du vill. Gör temat minimalistiskt, extravagant, lekfullt eller djuriskt. Du kan lägga fokuset på att gästerna får vara utklädda till katter och tillbehören och dekorationerna är sådant som katter tycker om – eller istället låta gästerna vara kreativa genom att måla katter, sminka sig som katter och kanske vara med och baka en katt-tårta! Med katter på temat kan man såklart också bara ha ett vanligt skojigt kalas där sådant som partyhattar, servetter, ballonger och serpentiner är dekorerade med katter. Varför inte avsluta kalaset med en rejäl katt-piñata så att alla kalasgäster får vara med om ett godisregn!

Olika färgsättningar på kattkalaset

Om den som fyller år uppskattar gotiska framtoningar eller fyller år på hösten, kan svarta katter vara ett snyggt tema på kattkalaset. Kombinera de svarta missarna med silver och gulddetaljer för en lyxig och elegant finish. De svarta kattdekorationerna kan sedan också användas till exempelvis halloweenfesten. 

För det mer gulliga kattkalaset rekommenderar vi pastellfärger. Ljusrosa, turkos och vitt är snälla färger som barn uppskattar lite extra. Hos oss finner ni allt till det gulliga kattkalaset. Girlanger, godispåsar, partytutor och ett stort urval av ballonger. Vi har både vanliga ballonger och folieballonger för kattkalaset så att ni kan dekorera som ni önskar. 

Det lilla extra på kattkalaset sitter i detaljerna

Det är enkelt att tänka på stora partydekorationer som ballonger och dukar. Men vill man ha ett genomarbetat tema rekommenderar vi att även se till de minsta detaljerna. Dekorera inbjudningskorten till kattkalaset med missar, använd bakformar med katter till kakorna, dekorera katt-tårtan med katt-tårtljus, eller varför inte låta deltagarna göra smycken med kattpärlor eller få varsin gnuggis med katt-tema? Utlys små tävlingar där deltagarna ska fota varandra i sin bästa katt-pose, sätt på Aristocats och låt alla dansa med eller om kattkalaset är för vuxna så inspireras av katten Gustaf och servera lasagne och sarkasm.

Fira din katts födelsedag med oss

Även om vi människor älskar att fira vår födelsedag så brukar många kattägare också älska att fira sin katts födelsedag. Varför inte baka en katt-tårta med ingredienser som din katt älskar? Servera den sedan på papperstallrikar med katter, kanske flera om det finns kompisar som vill smaka? Även om en katt inte ser att det är katter på tallriken, pappersmuggarna eller duken, så upplever de garanterat din fulla uppmärksamhet och ditt firande över att de finns till! Det ger också superfina bilder som är härliga att ha med sig som minnen genom livet.

Barnkalas med katter

Godispåse Rosa

Förutom ballonger och andra tillbehör har vi också många specifika kalasteman som bland annat enhörningskalas men även bröllopsdekorationer.

49,00 kr
Visar 1-100 av 131 objekt