Med photo props kan du snabbt och enkelt göra varje evenemang och fest lite roligare, föreviga ögonblicket och skapa roliga minnen. I vårt sortiment hittar du photo props för alla tillfällen - från vanliga födelsedagskalas och babyshowers till jul- och nyårsfester. Samla dina vänner eller familj och skapa en fotohörna för att minnas festligheterna med stil. Välj mellan klassiska motiv som är fästa på träpinnar till unika ramar i olika kulörer. Hos oss hittar du garanterat photo props som passar till just din kommande fest. Utforska vårt utbud och sätt omedelbar guldkant på barnkalaset, möhippan eller varför inte nyårsfesten?

Photo props för barnkalas

Photo props är något som är extra uppskattade på barnkalas då de kommer i många olika färger och former. Du kan bland annat låta barnen fotografera varandra med props i form av dinosaurer, vilda djur eller andra magiska ting. Varför inte anordna ett riktigt färgsprakande barnkalas med temat enhörningar? Låt barnen föreviga minnet i form av roliga bilder. Ett tips när det gäller just barnkalas är att ta bilder med en polaroidkamera. Då kan barnen få ta med sig sina bilder hem redan samma dag och visa för sina föräldrar. Kolla in våra photo props för just ditt barnkalas!

Övriga fester

Vuxna uppskattar photo props minst lika mycket som barn gör, så om du planerar att anordna en riktig brakfest rekommenderar vi att du satsar på dessa roliga tillbehör! Extra populära är dessa festliga accessoarer när det gäller möhippor, babyshowers eller temafester. Du hittar bland annat props med jultema, vilket kan vara en rolig detalj på julfesten på jobbet. Props med mexikanskt tema är även de mycket populära och är perfekta om du planerar en extra festlig tacokväll. Att hitta photo props har aldrig varit enklare - kika i vårt utbud för att hitta tillbehören till din fest!

Visar 1-9 av 9 objekt