Födelsedagskalaset brukar höra till barnens årliga favorithändelse, så vad kan då vara bättre än att bjuda in till Babblarna kalas! Alla föräldrar vill göra de första kalasen till något speciellt, och de söta små Babblarna är många småttingars favoriter. Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo är alla redo för kalas, och de inspirerar till många roliga aktiviteter som passar de allra minsta. Babblarnas glada färger ger dig en bra grund för att dekorera kalaset så att det blir en oförglömlig upplevelse för alla deltagare. Att välja ett fast tema för kalaset är en kul idé som brukar vara väldigt uppskattat av både födelsedagsbarnet och de inbjudna gästerna.

Hos oss hittar du ett stort utbud av Babblarna kalas dekorationer och ballonger. Vi har tagit fram våra egna kalas-serier då vi är licensierade återförsäljare av just Babblarna-saker. Om du är återförsäljare och önskar sälja våra kalastillbehör med Babblarna så är du välkommen att höra av dig till oss.

Kort om Babblarna

Babblarnas glada gäng hjälper små barn i sin språkutveckling. Varje karaktär pratar sitt eget babbliga språk, men alla kan givetvis förstå varandra utan problem! Genom att Babblarna härmar språkets melodi, och barnet härmar Babblarna, lär det sig hur språket låter och uppmuntras till att babbla med. De aktiviteter som Babblarna utför är många gånger munmotoriska lekar som stimulerar talmotoriken, som att blåsa såpbubblor till exempel. Babblarna passar barn som ännu inte börjat prata, så ett 1-årskalas med Babblarna som tema är ett utmärkt val. Babblarnas pedagogik används även i förskolan så ett Babblarna-kalas passar således därför också för äldre barn. Det enda du bör tänka på är att anpassa aktiviteterna så att de passar åldersgruppen.

Kalas med Babblarna-musik

På ett kalas med Babblarna är musik ett viktigt inslag. Babblarnas sånger är skapade för att uppskattas av både barn och föräldrar. Du har säkert hört låtarna på YouTube så många gånger att du kan de flesta utantill redan. Gör en spellista med sångerna som du kan ha på i bakgrunden, eller låt dem vara grunden i olika aktiviteter. Det finns Babblarna-låtar som passar för ett dansparty, eller den som handlar om att trolla. Har du en hög hatt och kan utföra några trolleritricks? När tårtan dukas fram bör givetvis Babblarnas grattislåt spelas, förhoppningsvis kan festdeltagarna texten så att ni alla kan sjunga med.

Bjud in till ett Babblarna temakalas

Ditt Babblarna-kalas börjar med inbjudan. Ett fint Babblarna-inbjudningskort som kan sättas upp på kylskåpet sätter en bättre stämning än ett sms eller mejl. Om de små festdeltagarna är under fem år är det bra om mamma eller pappa också deltar i Babblarna-kalaset, annars kan de lätt bli oroliga eller börja längta hem. Utöver tid, datum och plats bör du ange om det kommer att bjudas på något att äta och dricka så att alla i god tid kan meddela dig om det förekommer några allergier. Om så är fallet är det bäst att undvika den råvaran helt och hållet då små fingrar kan vara snabba att stoppa i sig något som egentligen inte var menat för dem. Om ditt Babblarna temakalas innebär en maskerad måste detta meddelas i inbjudan. Det kanske bara handlar om att barnen ska klä sig i sin favorit-Babblares färg, men det är viktigt att föräldrarna får god tid på sig att planera. 

Babblarna kalas dekoration

Hos oss hittar du ett välsorterat utbud av både söta och användbara Babblarna-kalasdekorationer. Just det här temat är ett väldigt tacksamt kalastema då det präglas av klara färger som höjer partystämningen direkt. Pryd rummet eller trädgården med Babblarna-vimplar, färgglada ballonger och serpentiner samt fluffiga pom-pom-bollar. Våra färgglada kalasdekorationer kan med fördel sparas och användas till andra fester och kalas, eller bli fönsterprydnader i barnrummet. Med rätt dekorationer gör du barnkalaset till en riktig färgklick där varje detalj känns genomtänkt för att skapa ett härligt och charmigt kalas. 

Dessa omåttligt populära små figurer i härligt glada färger finns nu som kalastillbehör hos oss, äntligen! Babblarna kalas är mycket populärt för de mindre barnen och står högt upp på deras önskelista att få bjuda in till . Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo är alla redo för kalas! Du kommer hitta alla fina kalastillbehör som du behöver till Babblarna kalaset hos oss. Kanske är du återförsäljare och önskar sälja våra kalastillbehör med Babblarna? Då är du välkommen att höra av dig till oss.

Födelsedagskalaset brukar höra till barnens årliga favorithändelse och då vill du gärna göra festen lite extra speciell. Vad kan då vara bättre än att bjuda in till Babblarna kalas? På Partytajm.se hittar du ett välsorterat utbud av både rolig och snygg dekoration som ballonger och vimplar. Det gör barnkalaset till en riktig färgklick där varje detalj som känns genomtänkt för att skapa en härlig och charmig kalasmiljö! Att välja ett fast tema för kalaset är en kul idé som brukar vara väldigt uppskattat av både födelsedagsbarnet och de inbjudna gästerna.

Få barnföräldrar kan ha missat Youtube-succén Babblarna – de små söta och färgglada figurerna som glatt hoppar runt på skärmen sjungandes och busandes. Barn i den tidiga åldern som precis börjat uppskatta att ha sina egna kalas kommer garanterat bli överlyckliga när de möts av ett kalasdukat rum fullt av saker som på ett eller annat sätt symboliserar Babblarna. Partytajm.se tycker definitivt att Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo ska få förgylla festen med sitt gulliga koncept – barnen kommer älska ett Babblarna kalas!

Dukningen är kanske det främsta när det kommer till dekorationen på ett barnkalas och med vårt glada Babblarna-tema kommer du få ett otroligt sött, charmigt och inbjudande bord med muggar, sugrör, tallrikar och servetter med alla de glada figurerna på. Bjud på muffins i Babblarnas egna muffinsformar och dekorera tårtan i Babblarnas färger. Kalastillbehör som designats med Babblarnas olika figurer och färger kan med fördel matchas med andra snygga attiraljer från vårt utbud som serpentiner, fiskedamm, och kanske till och med lite festligt glitter. Börja kalaset med inbjudningskorten och skicka Babblarna med inbjudan till de små gästerna, smart sätt att tala om vad temat på kalaset är. Ett tips från coachen är att rigga upp lite musik i bakgrunden och självklart ska det vara Babblarnas trallvänliga hits i repris!

Duka till ett Babblarna kalas

Utöver dekorationen är dukningen det första dina gäster lägger märke till, så lägg ner lite extra energi på att göra den tilltalade. Med detta färgsprakande tema kan man vara rädd att gå för långt, men det blir faktiskt bara charmigt! På Babblar-kalas är det ett smart tips att börja med en engångsduk, då kan du snabbt samla upp det värsta kladdet när kalaset är över. Om du vill låta Babblarnas kalastallrikar stå i fokus är det bättre att välja en enfärgad duk. Matcha engångstallrikarna med söta Babblarna-pappersmuggar och Babblarna-servetter. Glöm heller inte Babblarnas sugrör och fina bordsdekorationer med Babblarna-tema! Som du hör har vi ett stort utbud för dukningen under ett Babblarna-barnkalas. Du kan med fördel köpa våra färdiga Babblarna-kalaspaket så får du allt färdigpackat för både dukning och dekoration.

Baka som en Babblare

Du har väl sett att Babblarna gillar att baka och att äta glass? Om du vill minimera sockerintaget på ditt Babblarna-kalas är det lättast om du bakar själv så att du vet precis vad som ingår i dina vackra tårtor och söta cupcakes i Babblarnas egna muffinsformar. Med våra tjusiga tårtbilder och muffinsbilder blir det ännu enklare att uppnå ett bra resultat, men glöm inte tårtljusen! Dina bakverk kommer säkerligen att fotograferas innan de avnjuts av alla deltagarna! Du hittar även Babblarnas kakformar och sockerpasta i glada färger, så att du kan skapa dina egna söta Babblare.

Roliga aktiviteter under ett Babblarna-kalas

Har ditt barn en favorit bland Babblarna? Kanske väljer du att dekorera helt i den figurens färger eller anpassa lekarna efter den Babblarens favoritintressen. Små barn brukar inte vara så intresserade av att underhållas av samma lek alltför länge, så det är bra att ha några på lager så att du snabbt kan byta aktivitet vid behov.

Aktiviteter som passar Babba – Om du själv har möjlighet att klä ut dig till Babba så passar det perfekt, Babba älskar nämligen att arrangera aktiviteter där alla kan vara med. Babba gillar att läsa sagor, något som kanske passar efter exempelvis en mer aktiv danslek?

Aktiviteter som passar Bibbi – Bibbi älskar klurigheter och uppfinningar, något som kanske kan leda till en frågebaserad skattjakt eller en pysselstund där alla får skapa sin egen Babblare med färgglatt papper, glitter och kritor?

Aktiviteter som passar Bobbo – Bobbo är vår spralliga Babblare som älskar att dansa och vara utomhus. När barnen behöver springa av sig allt socker är det Bobbo du ska be om hjälp för bra aktiviteter.

Aktiviteter som passar Dadda – Dadda trivs bäst i naturen och är intresserad av både växter och djur. Här finns med andra ord många bra tips för aktiviteter som kan anpassas utifrån ålder. Kanske något så enkelt som ansiktsmålning eller djur-charader?

Aktiviteter som passar Diddi – Diddi har svårt att sitta still, här gäller lekar när man får hoppa och fara så mycket som möjligt! Ditt barn har säkert några favoritlekar ni kan inspireras av, men döp gärna om dem för att passa med Babblarnas kalastema.

Aktiviteter som passar Doddo – Doddo älskar att sjunga, så det är tur att det finns så många svängiga Babblarna-sånger att välja mellan. Beroende på ålder kanske ni vill sitta i en ring med föräldrar och barn när ni ska sjunga ramsor eller andra sånger som brukar få barnen att kikna av skratt.

Passande presenter på ett Babblarna-kalas

Även om du inte är bjuden på ett barnkalas med Babblarna-tema så passar Babblarnas födelsedagspresenter utmärkt till små barn. Alla böcker och leksaker är pedagogiskt utformade för att stimulera barnets utveckling. Samtidigt är de givetvis roliga att leka med och de inspirerar till att använda fantasin. I vårt utbud av presenter till ett barnkalas med Babblarna-tema hittar du till exempel spel som Babbelmemory och pussel med stora bitar. För något äldre Babblar-fantaster passar målarböcker eller en Babblar-servis.

Dessa omåttligt populära små figurer i härligt glada färger finns nu som kalastillbehör hos oss, äntligen! Babblarna kalas är mycket populärt för de mindre barnen och står högt upp på deras önskelista att få bjuda in till . Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo är alla redo för kalas! Du kommer hitta alla fina kalastillbehör som du behöver till Babblarna kalaset hos oss. Kanske är du återförsäljare och önskar sälja våra kalastillbehör med Babblarna? Då är du välkommen att höra av dig till oss.

Födelsedagskalaset brukar höra till barnens årliga favorithändelse och då vill du gärna göra festen lite extra speciell. Vad kan då vara bättre än att bjuda in till Babblarna kalas? På Partytajm.se hittar du ett välsorterat utbud av både rolig och snygg dekoration som ballonger och vimplar. Det gör barnkalaset till en riktig färgklick där varje detalj som känns genomtänkt för att skapa en härlig och charmig kalasmiljö! Att välja ett fast tema för kalaset är en kul idé som brukar vara väldigt uppskattat av både födelsedagsbarnet och de inbjudna gästerna.

Få barnföräldrar kan ha missat Youtube-succén Babblarna – de små söta och färgglada figurerna som glatt hoppar runt på skärmen sjungandes och busandes. Barn i den tidiga åldern som precis börjat uppskatta att ha sina egna kalas kommer garanterat bli överlyckliga när de möts av ett kalasdukat rum fullt av saker som på ett eller annat sätt symboliserar Babblarna. Partytajm.se tycker definitivt att Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo ska få förgylla festen med sitt gulliga koncept – barnen kommer älska ett Babblarna kalas!

Dukningen är kanske det främsta när det kommer till dekorationen på ett barnkalas och med vårt glada Babblarna-tema kommer du få ett otroligt sött, charmigt och inbjudande bord med muggar, sugrör, tallrikar och servetter med alla de glada figurerna på. Bjud på muffins i Babblarnas egna muffinsformar och dekorera tårtan i Babblarnas färger. Kalastillbehör som designats med Babblarnas olika figurer och färger kan med fördel matchas med andra snygga attiraljer från vårt utbud som serpentiner, fiskedamm, och kanske till och med lite festligt glitter. Börja kalaset med inbjudningskorten och skicka Babblarna med inbjudan till de små gästerna, smart sätt att tala om vad temat på kalaset är. Ett tips från coachen är att rigga upp lite musik i bakgrunden och självklart ska det vara Babblarnas trallvänliga hits i repris!

Strössel Disco

Ingredienser: socker, stärkelse (vete, majs), glukossirap, koncentrat av vinbär, rädisa, citron och safflor, vegetabilisk olja (kokosnöt), glasyr:...

49,00 kr
Visar 1-87 av 87 objekt