Det är inte direkt någon hemlighet att barn älskar leksaker. Det är ju dessutom också så att lek och leksaker stimulerar barnen och bidrar till att de utvecklas i den takt som de ska. Så det är alltså ingen dålig idé att ge barnen många leksaker. Det handlar inte om att skämma bort dem, utan snarare att skapa en mycket positiv effekt på barnens utveckling. Naturligtvis bör du dock se till att barnet har leksaker som passar den fas och ålder som det befinner sig i. På så sätt underlättar du utvecklingen. På Partytajm har vi ett stort utbud av unika, hållbara och högkvalitativa leksaker att erbjuda dig och dina barn. På senare tid har bland annat Babblarna blivit populära figurer. Det har bidragit till många fina Babblarna gosedjur och Babblarna böcker. Populära presenter enligt många, precis som Little Dutch och många andra kända varumärken. Hitta enkelt en present till barn och med en fin presentinslagning kommer du långt. 

Hos oss finns något för alla, från de allra minsta bebisarna till lite större barn som kommit längre i sin utveckling. För de riktigt små har vi flera varianter av skallror, som brukar uppskattas mycket av alla barn. Naturligtvis har vi även mycket gosedjur och ragdolldockor som passar barn i olika åldrar. Ett viktigt steg i varje barns utveckling är såklart när de ska lära sig att gå. När de genomgår den fasen kan det vara bra med någon typ av hjälpmedel som de kan stödja sig på innan de lyckas hitta den rätt balansen och kan gå på egen hand. Till det har vi perfekta gåvagnar som är mycket populära. De är stadiga och stabila och har ett litet flak där man kan packa saker som ska med på promenaden. För de lite äldre barnen har vi mer avancerade leksaker. I vårt sortiment hittar du bland annat en supersöt liten dockvagn som är helt tillverkad i trä. Eller varför inte ge barnet en jättefin gunghäst med skön päls och ljudeffekter som gör att den ger ifrån sig ljud som låter precis som en verklig häst?

Att veta vad man ska ge bort i gåva till den lilla babyn på dopet är inte alltid det lättaste. Man vill gärna hitta något fint och meningsfullt, men som också kan sparas och tas fram för användning då och då. Våra vackra speldosor här på Partytajm är den perfekta gåvan till dopet – som ett värdefullt smycke med ett fint budskap! En fin speldosa kan vara något av det första en liten baby kan underhållas av. Den ljuva musiken skapar en skön och avslappnad stämning som gör att babyn känner sig trygg och älskad. Att se sitt barn somna in till vackra toner från en liten speldosa är bland det mysigaste som finns.

Babyleksaker - Perfekta Babypresenter

Vi på Partytajm erbjuder därför ett fint utbud av speldosor som är utmärkta att ge bort i present till den lilla babyn. Våra populära musikmobiler kan med fördel hängas direkt ovanför babyns vagga eller spjälsäng, och sprider en fin melodi som babyn kan gunga i takt med. Du som önskar en klassisk modell av speldosan kan kolla in vårt utbud av silverpläterade speldosor. En tidlös favorit är den fina karusellen som spelar sin vackra melodi från en fin plats i barnrummet. Hos oss hittar du också speldosor tillverkade i trä som passar väldigt fint att dekorera barnrummet med. För oss är både tanke och budskap viktigt - vi erbjuder dig därför fina kvalitetspresenter framtagna speciellt för små babys och barn. Våra speldosor är dessutom vackra att ta fram som ett litet minne för barnet när det blivit större eller kanske som nostalgisk resa i vuxen ålder. Köp din present till babyn hos Partytajm och du garanteras snabb leverans, trygghet och 30 dagars öppet köp!

Visar 1-9 av 9 objekt