Den första tiden med en ny liten familjemedlem går alltid otroligt fort. Ofta känns det som att tiden flyger förbi. Det är nog något som de flesta föräldrar kan känna igen sig i. Dessutom har du säkert ofta fullt upp och tar dig inte alltid tiden att stanna upp och njuta av stunden. På grund av detta kan det vara smart att försöka dokumentera mycket från denna viktiga tid så att du kan blicka tillbaka på den senare och njuta av minnena i lugn och ro. Detta är helt enkelt en tid du inte vill glömma.

Minnesbox dop

Vi på Partytajm har allt som behövs för att samla in och förvara alla dessa fantastiska minnen på allra bästa sätt. Här finns minnesboxar, avtrycksset och babyalbum - allihopa perfekta som doppresent. Alla våra produkter är speciellt framtagna och kan inte köpas någon annanstans.
Minnesboxarna kommer i många varianter. Välj mellan vanliga askar till mer unika varianter, som innehåller lera så att du kan föreviga ditt barns hand- och fotavtryck för framtiden. De har också plats för ett foto på barnet och har formulär som kan fyllas med viktig information om den lilla. Vi har även gulliga boxar som är avsedda för att förvara den första hårlocken och den första tappade tanden. En sådan box kan vara utformad som ett litet silverfärgat tåg, medan en annan är i keramik och pryds av en söt liten pojke som håller i ett trollspö eller en sax för att symbolisera vad som ska förvaras i asken.

Vi har även babyalbum i vårt sortiment. I dem finns det plats att skriva ner all viktig information om födseln och om viktiga händelser under ditt barns första år. Att dokumentera barnets första tid på detta sätt är ett klassiskt och mycket fint sätt att bevara minnena på. Dessutom kan barnet själv ta del av all information när det blir tillräckligt gammalt.

Fotoalbum & Ram Lamm Fotoalbum & Ram Lamm
  • −30%
  • −30%

Doppresent Fotoalbum

Den vita boken med lammen innehåller ett fotoalbum med plats för att skriva viktiga händelser över barnets utveckling, samt kan du använda den...

111,30 kr 159,00 kr
Visar 1-8 av 8 objekt