Babyshower blir allt vanligare i Sverige och hos Partytajm hittar du ett stort utbud av babyshower dekoration och pynt för denna roliga tradition. Vi har också ett stort utbud av babyshowerpresenter hos oss, du har stor möjlighet att hitta just den baby shower present som du söker. Efter en babyshower kommer givetvis dopet och det är dags att hitta en doppresent, även det gör du enkelt hos Partytajm. Babyshowern är en viktig händelse och det första stora kalaset för den lilla babyn så självklart skall det firas med pompa och ståt! För att göra en babyshower så festlig och fin som möjligt hjälper vi dig med ett utbud av babyshower dekorationer och pynt som passar för just din babyshower. Söta tallrikar, muggar, servetter, bordsdukar och övriga tillbehör är något vi har fantastiskt mycket utav, allt för att det första kalaset för den nya lilla familjemedlemmen ska bli så lyckad som möjligt! Det är bara att låta fantasin flöda och duka vackert, annorlunda, klassiskt och kanske lite barnsligt till babyns första fest. Kanske är det så att du inte ska ha babyshower utan ska gå på en och söker efter fina detaljer och presenter. Även tårtan kan du dekorera med en speciell babyshower tårtdekoration.

Baby shower kommer från USA

Denna tillställning kommer ifrån början ifrån USA och går ut på att välkomna det ofödda älskade barnet/barnen. Vanligt är att nära och kära anordnar denna tillställning och gör det till en "överraskningsfest" för antingen den blivande mamman eller till de båda blivande föräldrarna. Det finns en rad olika sätt att arrangera en babyshower på, det viktiga genom alla de olika sätten är att barnet/barnen och dem blivande föräldrarna ligger i fokus. Man skulle kunna säga att denna tillställning handlar om att fira de lyckliga föräldrarna. De föräldrar som har tagit reda på könet och förmedlat det till sina nära och kära, där brukar vanligen överraskningsfesten gå i färger förknippat med könet. Givetvis är det inget måste, man väljer helt själv vilka färger man vill att festen ska gå i. De överraskningsfester där man ej vet vilket kön det blivande barnet/barnen har är det vanligt att man blandar typiska färger för de båda könen.

Babyshower Pynt 

Vi på Partytajm märker tydligt att man vid de tillfällena blandar pastellfärger: rosa, gul, blå och grön. Uppvakta den blivande mamman med glitter och glamour! Här får du enkla men fantastiska idéer för dekorationer, pynt godis och gåvor till en babyshower. En personlig touch på ditt babyshower pynt gör hela skillnaden i att göra en babyshower till en fantastisk tillställning. För att få en magisk känsla, blanda och matcha dekorativa accenter som eleganta prinsess-tema, mumsiga godsaker och söta dekorationer. En babyshower för en kommande flicka blir kan bli riktigt fin om du väljer att blanda dekorationer i rosa och guld. Till en kommande pojke kan på samma sätt ljusblått och silver bli en riktigt lyckad och fin dukning. Det är inte bara dukningen som skall bli lyckad på din bästa väninnas babyshower utan också aktiviteterna som ni behöver planera i god tid. En del älskar verkligen att ordna med roliga lekar som passar till den blivande mamman medans andra inte har lika mycket fantasi eller tid. Oavsett vad som passar dig bäst så kan vi erbjuda roliga och enkla lekar som passar perfekt för en babyshower.

En babyshower är en viktig händelse för att välkomna det lilla liv som nu gror i magen. Det brukar vara det första kalaset för en bebis och det kan lätt bli ett känslofyllt event, inte minst för föräldrarna. Ofta arrangeras en babyshower som en överraskningsfest för mamman av hennes väninnor, men i Sverige är det nog vanligare att båda föräldrarna tillägnas en babyshower. Syftet med en babyshower var från början att den blivande mamman skulle få tips från erfarna mödrar i sin bekantskapskrets. Samt en “dusch” med presenter för sig och barnet, därav namnet babyshower. Här hos oss på Partytajm hittar du massor av vackra dekorationer och presenter för en minnesvärd babyshower!

Vem ordnar en babyshower?

Det vanligaste är att man gör en fest för de blivande föräldrarna och att en babyshower inte är något som de själva arrangerar helt på egen hand. De har förmodligen en hel del att stå i ändå inför den stundande förlossningen eller med sin bebis, om pojken eller flickan redan kommit till jorden. En babyshower arrangeras lämpligen av nära och kära till de blivande föräldrarna. Oftast är det den släkting eller vän som står mamman närmast som anordnar babyshowern. Det finns dock inga “regler” för detta utan det kan gå till på lite olika sätt beroende på vem som tar initiativ till festen. En babyshower kan som sagt arrangeras som en överraskning för föräldrarna men det är kanske vanligare att de själva fått vara med och bestämma ett lämpligt datum för festen, även om de alltså inte ansvarar för allt det praktiska.

Vad ska man ha med på ett inbjudningskort för babyshower? 

Att skicka ett fint babyshower kort till de inbjudna istället för att bara maila eller messa är en bra idé. En snygg och genomtänkt babyshower-inbjudan bygger upp en positiv förväntan. 

Om föräldrarna låtit det bli känt vad barnet ska heta kan namnet finnas med på inbjudningskortet. Det viktigaste att ha med på ett inbjudningskort, vad än det är för ett party, är tid och plats.

  • Men när har man baby shower? Det vanligaste är att man håller en babyshower i slutet av graviditeten men inte så sent att man riskerar att mamman fött barnet. Runt vecka 30 är ett bra riktmärke. 

  • Kan man ha en babyshower när barnet är fött? Ja det kan man, “risken” med det är bara att festen hamnar nära dopet i tid. 

  • Slutligen; vilka bjuds på en babyshower? Om det är en överraskningsfest gäller det att ha koll på vilka mamman själv skulle ha velat se som gäster. Hur stor en babyshower

Visar 1-100 av 314 objekt