Älskar du att baka, men har tröttnat på att kakor och matbröd fastnar i formen? För visst är vill vi alla ha fina jämna limpor eller vackra kakor att bjuda på. Vi har lösningen! Om du istället byter ut dina befintliga, gamla formar mot lätta och snygga silikonformar kommer du snabbt märka skillnaden. Plötsligt blir det roligt att plocka fram kakan ur ugnen igen! Med silikonformar behöver du inte oroa dig för att brödet ska fastna - här går det lekande lätt och resultatet är enastående. Vad väntar du på? Locka åter fram bagaren i dig genom att skaffa en uppsättning silikonformar!

Silikonformar bakning

Självklart finns det ett flertal olika varianter av silikonformar på marknaden. Detta innebär att du kan fortsätta baka sockerkaka, muffins och härliga matbröd - men utan att brödet fastnar i formen. Silikonformar är non-stick och till skillnad från de traditionella bakformarna så är de härligt flexibla och mjuka i konsistensen. Det här innebär att du med enkelhet kan få ut kakan eller brödet ur formen, utan att behöva stå och skaka fram det trasiga resultatet. Ännu ett stressmoment mindre när det börjar bli dags för kalas, släktmiddag eller liknande. Våra silikonformar finns i flera härliga kulörer som i sig piffar upp baket. Med silikonformar i form av exempelvis muffinsformar kommer du ta din bakning till en ny nivå. 

Glassformar silikon

Silikonformar går dessutom att frysa, vilket innebär att du med enkelhet kan göra din egen glass i dem. Överraska resten av familjen genom att bjuda dem på egentillverkad glass till efterrätt! Formarna (som är okrossbara) tål -50 grader och de klarar +230 graders värme. De fungerar både för vanlig ugn och mikrovågsugn - och behöver inte smörjas. Dessutom tål formarna maskindisk. Ett tips är att köpa flera olika varianter av silikonformar, så att du står beredd när behovet uppstår. Varför inte ge bort en sådan form som present? Oavsett om du är en nybörjare eller ett proffs inom bakning är det här ett oumbärligt tillbehör i köket.

Baka i små silikonformar

Hos oss hittar du silikonformar till bakning och matlagning som är mycket praktiskt - baka ditt favoritbröd, en god och saftig sockerkaka eller tillverka en söt parfait. Alla våra silikonformar fungerar både i ugn, mikro, frysen och tål maskindisk. Våra silikonformar är alltså riktigt praktiska och tåliga. Testa formar i silikon du också – du kommer inte att bli besviken! Du som gillar att det är smidigt i köket kommer att älskar våra silikonformar! Silikonformar gör din bakning mera lättarbetad dom är flexibla, okrossbara, har hög släppförmåga och behöver inte smörjas. Våra silikonformar finns i flera olika storlekar, mönster och design. Brödformar, kakformar och tårtformar – välj just den formen som du tycker är smidigast och passar dina önskemål. Baka tårtbottnar, pajer, kakor och bröd med Silikonform rektangulär. Formen kan användas i ugn, frys, kylskåp och mikrovågsugn.