Partytajm har allt du behöver för ditt barns 1 års kalas. Har det blivit dags att fira din guldklimps första födelsedag och du är ute efter ett bra kalastema till ett 1 års kalas? Hos oss på partytajm.se hittar du många produkter som kan göra ditt barnkalas till något alldeles extra. När ett litet barn fyller år för första gången är det bra att ha ett enkelt tema för barnets 1 årskalas, till exempel kan ett färgtema vara en god idé. Självklart kan du välja ett klassiskt tema med rosa för 1 års kalas flicka och blått för 1 års kalas pojke, eller så gör du något helt annat och väljer en egen favoritfärg helt enkelt. Vi har de produkter du behöver för att kunna skapa ett minnesvärt 1 års kalas på ditt barns ettårsdag. Allt från klassiska ballonger till fina bordsdekorationer. 

1 årskalas med tema från barnens värld

Det finns en del teman som kan passa en ettåring, till exempel finns de välkända Babblarna som de små barnen fullkomligt älskar. Här på partytajm.se hittar du bland annat kalaspaket till ett Babblarna kalas för en enkel kalasplanering. Om du tycker om att baka kan du ordna en snygg tårta på egen hand, hos oss hittar du material till att exempelvis skapa en av figurerna i sockerpasta. Fordon är en annan sak som är populär bland de små och i vårt sortiment hittar du produkter till att skapa ett enastående traktorkalas, eller varför inte ett tågkalas? Det är något som går hem hos de allra flesta småttingar och passar till 1 årskalaset.

Planera ditt barns ettårs kalas väl

Innan du börjar planera för dina inköp till 1 årskalaset är det bra att ha temat fastställt och det bästa är att utgå ifrån ditt eget barn när du bestämmer temat för kalaset. Det är endast din fantasi som sätter gränserna för hur kalaset ska se ut. Med vårt utbud av kalasprodukter kommer du kunna planera både små och stora 1 års kalas, det är upp till dig hur du vill ha det. Här på partytajm.se hittar du allt från dekorationsmaterial och dukningsprodukter till bakprodukter som kan hjälpa dig på vägen mot ett fantastiskt 1 års kalas. Du kan även kolla igenom vårt utbud för att få inspiration till vilket tema du ska välja eller hitta andra roliga saker till 1 års kalaset. Lycka till!

Visar 1-100 av 227 objekt