Om du har en blivande femåring där hemma kan du med vår hjälp planera ett 5-årskalas som ditt barn kommer minnas riktigt länge. Det finns så mycket olika saker som en femåring kan tycka om och du känner förstås ditt barn bäst. Här på partytajm.se kan du hitta mängder med kalasgrejer som du kan förgylla din 5-årskalaset med. Vi har alt du kan behöva för ditt kalas som inbjudningskort, sugrör, ballonger, fiskdamm, maskerade kläder och andra roliga för att får till ett lyckat kalas. Vill du köra på ett tema har vi många du kan välja bland, men även produkter så att du kan skapa ett eget tema för barnkalaset. Hos oss hittar du allt du behöver!

Passande kalasteman till 5-årskalaset

Det är inte alltid lätt att veta vad en femåring tycker om från en dag till en annan. Men vi har mängder av teman till 5 årskalaset. Vad sägs om ett Legotema? Lego är något som varit populärt i evigheter och vem skulle inte älska ett sådant kalas? Hos oss hittar du flera olika produkter som passar detta roliga tema. Ett prinsesstema är heller aldrig fel, många små femåriga tjejer drömmer om att få vara prinsessa för en dag. Vi har ett sortiment fullspäckat med produkter som passar ett prinsesskalas. För grabben som ska fylla år kanske rymdtema kan skapa en rolig dag. Andra teman som är populära för 5-årskalas är dinosaurier, cowboys, Pippi Långstrump och pirater. Vi har produkter för dessa och många fler teman på partytajm.se för att du ska kunna planera ett perfekt kalas.

Dekoration, dukning och bakning för 5-årskalas

Till de flesta kalasteman har vi färdiga paket med till exempel saker för dukning och dekoration som ballonger. Om du hellre köper produkterna var för sig eller kombinerar olika teman går det precis lika bra. Vi har också ett stort sortiment med produkter för bakning om du vill göra din egen tårta till kalaset med ätbara dekorationer eller kanske göra några roliga cupcakes. Hos oss på partytajm.se kan du handla allt till dekoration, dukning och bakning på ett och samma ställe så att du smidigt kan fixa ett fantastiskt kalas till ditt barn. Ta en titt på vårt sortiment för inspiration!

Plastduk Batman

Hos oss hittar du något för alla tillfällen, allt från ballonger för kalaset till vackra bröllopsdekorationer. Här finns såklart mycket mer också,...

65,00 kr
Visar 1-100 av 159 objekt