Under kategorin tatueringar barn hittar du roliga gnuggisar, med dem kan både barn och vuxna fixa stilen inför en viss högtid, ett kalas eller bara en regnig söndag. Barntatueringar  har länge varit mycket populärt, kanske främst för att de är så lätta att ta bort och byta ut mot ett nytt motiv. Här på Partytajm hittar du ett varierat utbud av gnuggisar som med lätthet delas ut vid en fiskdamm eller som en liten present. Vi har handplockat några av de finaste varianterna som finns på marknaden och samtliga är av mycket hög kvalitet. En gnuggis med snyggt motiv hittar du lätt här. 

De tatueringar för barn som vi säljer kommer i flerpack och följer som regel olika teman med passande motiv. Det innebär att det går lätt att hitta en variant som passar oavsett vad ditt barn är intresserat av. Välj gnuggisar med söta djur om ditt barn gillar det – kanske är det enhörningar, dinosaurier eller rymden som istället gäller hemma hos er just nu? 

Gnuggisar är en jättebra present att fördela i en julkalender eller ge som present i godispåsen på ett barnkalas. Letar du efter något utan socker att använda som belöning när dina barn gjort något bra? Vad passar bättre än detta! Kanske kan du kombinera det med en skattjakt så att barnet får ägna en stund åt att leta upp sin nya tatuering. Låtsastatueringar kan även användas som prispott när ni spelar spel.

Tillfälliga tatueringar för barn

Det är många barn som tycker om att klä sig lite extra snyggt när de är bjudna på barnkalas eller andra festligheter. Vad passar väl bättre i sammanhanget än att komplettera kalaskläderna med en riktigt snygg gnuggis – eller varför inte flera? Det kan vara kul är att matcha temat på kalaset med en passande tillfällig tatuering för barn, men här går det naturligtvis att själv välja fritt enligt tycke och smak. Det viktigaste är att barnen blir nöjda med sina val. Tänk också på att kompisens val kan styra mycket, så var beredd på bestämda åsikter om allt gällande utstyrsel

Gnuggisar är förstås inte bara för barn, utan vi har även gnuggisar för vuxna. Du kanske ska gå på maskerad och behöver en passande tatuering för att komplettera din outfit? Då hittar du låtsatstatueringar hos oss som passar till piraten, älvan eller kanske fotbollsspelaren. Vill du istället spexa till det vid jul eller busa med någon på första april hittar du säkert något passande för det också.

Gnuggisar för barn är lätta att ta bort

Barn är ju som bekant ombytliga, och en något orolig förälder kan därmed känna sig lugn. De fake-tatueringar för barn som vi säljer är lätta att tvätta bort. På så sätt är det enkelt att helt spontant ersätta en gnuggis med en annan för ombytes skull. Kanske något annat tema plötsligt lockar? Passa på att handla flera olika på samma gång, så att förrådet där hemma inte sinar. Hos oss kan du med fördel plocka ihop en fungerande blandning av gnuggisar att överraska dina barn med. Det kommer garanterat uppskattas av alla barn, också de mest kräsna!

Tatueringar är något som är mycket populärt och långt ifrån ett nytt fenomen. Barn är otroligt intresserade av den här formen av utsmyckning och av den anledningen finns det idag ett stort sortiment av barntatueringar att välja bland. Tatueringarna följer som regel olika teman med motiv, vilket innebär att det lätt går att hitta en variant som passar. Dessa motiv som finns att välja på är enhörningar, superhjältar, dinosaurier och mycket annat som barn gillar. Vi har handplockat några av de finaste varianterna som finns på marknaden och samtliga är av mycket hög kvalitet.

Barntatueringar för alla tillfällen

Det är många barn som tycker det är roligt att klä sig lite extra snyggt när det börjar bli dags för kalas och andra evenemang. Vad passar väl bättre i sammanhanget än att komplettera med en riktigt snygg tatuering - eller varför inte flera? Det kan vara kul är att matcha temat på kalaset med en passande tatuering, men här går det naturligtvis att själv välja fritt enligt tycke och smak. Det viktigaste är att barnen blir nöjda med sina val. Tänk också på att kompisens val kan styra mycket, så var beredd på bestämda åsikter om allt vad gäller utstyrseln.

Visar 1-14 av 14 objekt