Bokstavsballonger i folie är något som är populärt och trevligt att ha på ett kalas eller en fest. Vi har flera olika varianter som du smidigt fyller med helium så att de svävar i luften. I vårt utbud finns varianter för alla tillfällen så som födelsedagar, barnkalas, studentfester, babyshowers, bröllop, halloween och som dopdekoration för dop för att nämna några. Vi har både varianter med färdiga ord i utvalda färger, och vi har separata bokstäver som du kan köpa för att bilda ett eget ord eller en mening. Med våra folieballonger kommer du att slå dina gäster med häpnad och få festen eller kalaset att bli mer personligt.

Färdiga ord i bokstavsballonger

När det kommer till våra ballonger med färdiga ord finns de i olika varianter för olika typer av festligheter. Vi har till exempel "baby" i blått och rosa, perfekt om du ska fira den blivande mamman med en babyshower och könet på barnet är känt. Vi har också ordet "grattis" om du har en födelsedagsfest, perfekt även om det gäller en överraskningsfest för ungdomen som tagit körkort. På våra bokstavsballonger för bröllop står det "Bride", och de kan även passa bra till en möhippa förstås. Andra färdiga ord vi har passar för ett vanligt party, Halloween eller varför inte en studentfest. Med bra dekorationer blir festen minnesvärd.

Stora och små bokstavsballonger 

Köp bokstäver och skapa egna ord och meningar

Om du vill vara mer unik och kanske bilda den firandes namns med ballonger så kan du även köpa bokstavsballonger separat. Vi har hela alfabetet i både silver och guld så att du kan bilda både ord och meningar av ballonger. Det är egentligen bara tänka till vilka ord du vill bilda med dessa bokstavsballongerna. Till bröllopet kan du till exempel skriva brudens och brudgummans namn med ballonger, eller kanske Mr and Mrs XXX. Oavsett vilket kommer du göra en succé med bokstavsballongerna du köper här på Partytajm. Vi säljer givetvis andra typer av festdekorationer om du behöver det, missa inte det.

 

Visar 1-17 av 17 objekt