Ingen fest utan LED ballonger, eller hur? Trots att ballonger är ganska enkla festtillbehör så kan de verkligen sätta stämningen på vilken fest som helst. Det spelar ingen roll om det är ett födelsedagskalas, en halloweenfest eller en julfest - ballonger är alltid roliga, oavsett ålder. På senare år har en alldeles ny variant av ballongen klivit in på marknaden, den roliga LED ballonger. Med hjälp av dessa får du ballong och belysning i samma paket! De små lamporna som är placerade i ballongerna tillåter dem att lysa upp och spraka av färg och feststämning. Ta en titt på LED ballonger i vårt utbud och se om du hittar något som passar dig.

Olika typer av LED ballonger

Det finns flera olika typer av LED ballonger så räkna med att du kommer hitta ett alternativ som passar just ditt event. I vårt stora sortiment hittar du klassiska enfärgade ballonger såväl som LED ballonger med metallisk finish i färgerna guld, silver och brons. Det finns även genomskinliga, lite större ballongerna med antingen vita eller färgglada lampor som har blivit omåttligt populära på senare tid. Dessa varianter passar utmärkt till när du ska dekorera för bland annat nyårsfesten, till studentfesten eller varför inte till möhippan. Dock passar de minst lika bra till barnens kalas om du vill få gästerna att häpna. LED ballonger fungerar som pricken över i:et på många olika tillställningar - från firanden till fester.

Pynta med ballonger med led lampor

LED ballonger är häftiga oavsett hur du väljer att pynta med dem. Men det finns några tips som för hur du verkligen kan piffa upp festen. Låt dem ligga i klungor på golvet eller längs med bänkar för att skapa stämning. Eller fäst dem i ett snöre och gör en häftig ljusslinga! Häng sedan upp den på väggen eller varför inte i träden om festen är utomhus. Du kan även fästa ballongerna direkt i taket med tejp och skapa ett tak av lysande färger för att få till en riktig partystämning. Med LED ballonger är möjligheterna oändliga! Ta en titt i vårt utbud och se om det finns något som passar just dig.

 

Visar 1-3 av 3 objekt