Här hittar du galet mycket roliga badleksaker, allt till grymma priser. Till en god sommar hör det till att bada, och vill du göra det med stil så gäller det att ha rätt utrustning. Vi på Partytajm har ett stort och varierat utbud av badleksaker och vattenleksaker för barn. Med vår hjälp blir badandet både roligt och säkert! Kolla in våra leksaker och låt dig inspireras inför sommaren! Vi har uppblåsbara madrasser och annat kul från både Sunnylife och Bestway så det är bara att dyka ned i sortimentet och botanisera riktigt ordentligt. Vissa badleksaker leker barnen bäst med själva, medan andra kan delas av både vuxna och barn. Kika in sidan för att få reda på mer! Här hittar du både vattenleksaker och badleksaker för pool men också för stranden. Med roliga badleksaker har barnen lätt att aktivera sig på stranden eller vid poolhänget där hemma.

Uppblåsbara badmadrasser


Vi har bland annat ett utbud med madrasser som du kan blåsa upp för att sedan ligga på och flyta omkring på det böljande blå. En uppblåsbar badmadrass är ett givet val för alla som vill spendera många härliga dagar på stranden. Oavsett om du vill åka utomlands eller väljer att stanna hemma i Sverige under sommaren, så är en badmadrass bra att ha. Varför inte slå på stort, och köpa en gigantisk flamingo, som både föräldrar och barn kan dela? Eller den mindre badmadrassen, formad som en stingrocka, som barnen själva kan sitta på? Valet är ditt! Kombinera en snygg badmadrass med några roliga badleksaker.

Badringar och badleksaker från Sunnylife och Bestway


Det är också viktigt med säkerheten när det kommer till att bada. Särskilt när det gäller de minsta, som ännu inte kan simma, rekommenderar vi att ha något eller några redskap som hjälper dem att hålla sig flytande. En badring är ett fint alternativ för dig som vill vänja barnen vid vattnet på ett roligt och säkert sätt. Men en badring med konfetti inuti får ditt barn dessutom den stiligaste leksaken på stranden. Förutom badringar har vi också andra badleksaker, exempelvis en rolig vattenkran som de minsta kan roa sig med. Kika runt och låt dig inspireras av vårt somriga utbud med badleksaker från kvalitetsmärken som Bestway och Sunnylife!

Det färgglada varumärket Sunnylife grundades 2003 och har sedan dess lyckats ge världen en del av Australiens autentiska sommarkultur med grymma vattenleksaker. Här hittar du härliga badmadrasser med motiv som enhörningar och flamingos.


Badleksaker utan hål eller uppblåsbara badleksaker


Hos Partytajm hittar du ett stort utbud av olika sorters badleksaker. Vi har bland annat badleksaker utan hål men också uppblåsbara badleksaker. För att du och ditt barn ska bli nöjda tror vi på ett varierande utbud som täcker flera olika kategorier inom badleksaker. Kategorier som badleksak barn, badleksak vuxen och badleksak pool.

Visar 1-28 av 28 objekt