Stort utbud av roliga uteleksaker! Här på Partytajm vill vi att du ska göra det bästa av din fest och därför säljer vi produkter som du kanske tänker inte är festprodukter. Som i den här kategorin kallad uteleksaker. Men vet du hur kul det är att planera en lek eller ett spel utomhus som ett avbrott i ätandet, pratandet och dansandet? Det ger en rolig twist till din fest, oavsett om det är en möhippa, ett bröllop, en födelsedagsfest eller ett barnkalas. Att organisera någon typ av aktivitet med särskilda uteleksaker är mycket uppskattat både av barn och vuxna. Med utomhusleksaker i den här kategorin blir det enkelt att aktivera gästerna.

Roliga utomhusleksaker för barn (eller vuxna)

Här hittar du flera olika sorters uteleksaker, så det är bara för dig att välja det som passar din typ av firande och de inbjudna människorna. En populär utelek är dragkamp, där gästerna delas in i minst två lag och sedan tävlar mot varandra. Det behövs inget pris, det räcker att veta att du är med i det starka, vinnande laget för att bli nöjd. Säg gärna till gästerna i förväg att ta med oömma kläder om det behövs för aktiviteten du planerar. En dragkamp i stilettklackar kan bli ganska påfrestande. Hos oss hittar du det du behöver för en dragkamp.

Kasta ringar, hästskor eller bönpåsar

En utelek som både passar vuxna och barn är kastlekar av olika slag. Här i vårt sortiment hittar du olika varianter av uteleksaker där ni kastar ringar, hästskor eller bönpåsar. Vem är egentligen bäst på att kasta? På barnkalaset kan alla barn få kasta ringar och oavsett hur det går kan de få en godispåse som belöning, det kan vara ett välkommet sätt att ge godiset på istället för den traditionella fiskedammen. Om det är ett vuxenkalas som till exempel en möhippa eller en 30-årsfest kan ni vara lite tuffare och utse en vinnare som får något speciellt pris. Utelekar är ett mycket välkommet inslag vid festligheter.

Visar 1-52 av 52 objekt