Det finns många fördelar med att använda engångsartiklar, till exempel engångstallrikar eller glas, till nyårsfesten eller födelsedagskalaset. Inte nog med att du enkelt kan hitta artiklar som passar festens tema - du slipper dessutom allt tidskrävande krångel med disk när festen är slut. Extra bra kan engångsartiklar vara i samband med barnkalas, där det är lätt att porslin går sönder. Varför inte satsa på muggar med ett gulligt dinosaurietryck? Eller varför inte krydda studentmottagningen med tallrikar som gratulerar till studenten? Hos oss på Partytajm.se kan du enkelt hitta de bästa engångsartiklarna till ditt kommande evenemang. Vi har ett stort sortiment som passar för alla typer av fester. Se till att matcha färgerna med dina övriga dekorationer. Oavsett om det är studentdekorationer eller midsommar dekoration.

Krydda festen med miljövänliga engångsartiklar

Vi på Partytajm.se erbjuder ett sortiment bestående av mer än 5 000 produkter. I vår kategori för dukning hittar du alla engångsartiklar du behöver för ditt kommande kalas. Du kan bland annat hitta en rad olika papperstallrikar med olika färger och motiv. De kommer dessutom i en rad olika former, vilket kan vara extra roligt, till exempel på barnkalaset. Du hittar även ett brett utbud av pappersmuggar som passar till midsommarfesten såväl som till födelsedagsfirandet. Är du rädd om dina nya, dyra vinglas? Då kan du med fördel välja de vinglas i plast som du hittar i vår kategori för glas och flaskor. Utforska vårt breda utbud för att hitta de engångsartiklar som passar just din fest - här finns garanterat något som passar alla smaker.

Fördelar med miljövänliga engångsartiklar

Det finns många fördelar med att använda engångsartiklar, men den största fördelen är förmodligen att du slipper mycket av städningen. Att diska efter ett stort barnkalas eller en nyårsfest tar tid samtidigt som det är energikrävande. Om du använder ditt eget porslin och dina egna glas finns dessutom alltid risken att de går sönder. Är du rädd om dina saker bör du låta dem stå kvar i skåpet. Med engångsartiklar kan du bara kasta ner allt i en soppåse och bara ha själva städningen kvar. Detta är såklart extra uppskattat av föräldrar som anordnar ett barnkalas, där städningen i sig kan vara nog så krävande. Idag behöver dessutom engångsartiklar inte vara tråkiga och färglösa, utan det finns många trendiga och moderna designer. Spara tid och låt ditt favoritporslin vara kvar i skåpen - satsa på engångsartiklar till festen.

Gör ett grönt val

Vi vill passa på att slå ett extra slag för våra miljövänliga engångsartiklar som inte bara är snygga, utan även snälla mot vår natur. Du hittar bland annat stilrena papperstallrikar och assietter gjorda av palmblad eller sockerrör samt naturvänliga muggar och servetter. Genom att välja dessa produkter kan du sätta guldkant på festen med gott samvete. Väljer du att använda vanliga engångsartiklar av kartong eller plast bör du alltid separera dessa två när det är dags att städa och därefter återvinna dem. Även på detta sätt kan du agera miljövänligt. Vi hoppas att du kommer att hitta rätt i vårt sortiment och göra dig själv en tjänst genom att använda engångsartiklar. Glöm inte bort att vi även erbjuder andra festtillbehör som till exempel ballonger, partyhattar och godispåsar!

 

Visar 1-43 av 43 objekt