Något som nästan är givet på ett bröllop är såpbubblor och bröllopsbubblor. Festliga såpbubblor till bröllop är ett effektfullt och vackert alternativ istället för att kasta ris på bröllopsparet, och fungerar även inomhus som dekoration vid dukningen eller som stämningshöjare på dansgolvet. Bubblorna kan dessutom ge en magisk touch till dina bröllopsbilder. Med våra härliga bröllopsbubblor slipper du ris i håret och innanför kläderna. Välj bland våra rörformade bröllopsbubblor med hjärtan, som är enkla att bära med sig, lyxiga såpbubblor i form av små champagneflaskor eller vanliga såpbubblor i miniformat. Bröllopsbubblorna blir en extra detalj på bröllopet, engagerar både barn och vuxna och skapar minnen för livet.

Vackra bröllopsbubblor - bra alternativ till ris på bröllop

Med våra bröllopsbubblor i form av små champagneflaskor firas bröllopsparet lite extra lyxigt. Bubblorna kommer i en stilfull miniflaska som är perfekt att dela ut till gästerna innan ceremonin, eller vid bröllopsbordet så att det kan blåsas champagnebubblor hela kvällen. Flaskan är så liten som 9 centimeter och kommer i 24-pack, smidigt för såväl det stora som det mer intima bröllopet. Såpbubblor är dessutom ett miljövänligt alternativ för gästerna att ha roligt med. Varför inte ställa ut flaskorna på bordet som en personlig dekoration till varje gäst? De små vita champagneflaskorna blir dessutom ett fint minne att ta med hem efter bröllopsfesten.

Såpbubblor till bröllop

Är du i färd med att planera ett bröllop för dig själv eller någon annan kommer såpbubblor bröllop att vara ett uppskattat inslag. Våra vita hjärtbubblor finns i smidiga förpackningar med 48 små rör med ett hjärta på toppen. Varje stav rymmer flera hundra bubblor och räcker för att förgylla hela den speciella dagen. Behållarna är 10 centimeter långa och perfekta att stoppa i fickan eller ha i väskan, för att exempelvis kunna blåsa utanför kyrkan för att skapa ett moln med såpbubblor till bröllop runt brudparet. Hjärtstaven passar också utmärkt som bröllopsdekoration, och blir ett fint minne för gästerna att ta med sig hem som en symbol för kärleken!