Konfirmationsdagen en dag att minnas resten av livet, och vi vill gärna hjälpa till att göra den extra minnesvärd. Det är ofta en av de dagar där hela släkten och många vänner kommer för att dela glädjen med konfirmanden. Det brukar även betyda att det dyker upp gäster i alla åldrar för att gratulera. En viktig del av festen är förstås maten som serveras, ofta är det en lunch bestående av kallskuret och för att göra det lite enklare kan du med fördel använda engångsartiklar. Det behöver verkligen inte se tråkigt eller grått ut, vi kan erbjuda massor av bestick och dekorationer som gör dukningen vacker! Kombinera det med några vackra ballonger

Duka vackert

Naturligtvis kan man låta maten tala för sig själv, men det blir så mycket festligare med en vacker dukning. Vi har ett sortiment med papperstallrikar som passar bra för en konfirmandmottagning, exempelvis vita tallrikar med gulddekorationer. Till dryckerna kan du välja enkla muggar, framförallt till de yngre, medan vi har vackra plastglas med fot i både silver och guld för måhända ädlare drycker. Kommer det många gäster brukar hushållets bestick inte räcka till alla, så varför inte komplettera med engångsbestick, gärna guldfärgade för att höja stämningen och göra dukningen vacker? Du kan avsluta dukningen med pappersservetter med guldbård, samt ett kors i guld.

Dekorationer

Efter lunchen är det brukligt med kaffe och tårta. Vi vill gärna tipsa om våra assietter med dekorativa mönster. Till tårtan har vi tårtpapper i olika format och utföranden. Har du planer på att baka tårtan själv erbjuder vi en komplett uppsättning redskap för tårtbakning, så som olika formar för tårtbottnar, tårtbottendelare samt olika munstycken för sprits. Slutligen, det vi kanske skulle ha börjat med, nämligen dekorationer. Vi har ett stort urval av vackra bordsdekorationer, så att alla behov och smaker ska bli tillfredsställda. Andra saker som höjer stämningen är serpentiner. Varför inte låta mängder av serpentiner bilda ett guldregn?

Visar 1-100 av 127 objekt