Konfettikanoner är rör fyllda med papper eller annat material som skjuts ut i små bitar och sedan singlar genom luften på ett vackert och festligt sätt. Det är vanligt att använda konfettikanoner på bröllop och andra riktigt högtidliga tillfällen men de kan även passa som spontan grej under mer avspända förhållanden. Varför inte skjuta av några konfettikanoner samtidigt som du utbringar en skål? Ofta skjuter man av konfettikanoner i samband med höjdpunkterna på en fest. Det kan vara när studenterna springer ut eller när bröllopsparet lämnar kyrkan. Även stora konfettikanoner och konfettibomber kan fyras av inomhus men tänk på att inte göra det rakt i ansiktet på någon utan ha lite distans.

Olika typer av konfettikanoner

Vi har konfetti som reflekterar ljus på ett fantastiskt sätt när det skjuts ut och konfettikanoner med vackert rispapper. Hos oss på Partytajm hittar du även konfettikanoner laddade med formgiven konfetti för en unik effekt vid ett speciellt tillfälle. Vad sägs om att använda konfettikanoner med röda hjärtan istället för att kasta ris på ett bröllopspar? Vi har också konfettikanoner med konfetti som passar för ett lite mer skämtsamt inslag på ett party.

Konfettikanoner inomhus

Blåa konfettikanoner är perfekt på födelsedagskalas för en pojke och en rosa konfettikanon passar om det är en flicka som ska firas. Konfettikanoner med guld passar på de flesta kalas. Konfettikanoner är faktiskt så användbara att de alltid är bra att ha hemma.

Spruta ut konfetti med en knall

En konfettikanon skickar inte bara ut ett festligt regn utan den smäller också till. Precis lagom högt för inte riskera någons hörsel men ändå så pass att partyfaktorn höjs! Att smälla av konfettikanoner är som att hurra och applådera med extra eftertryck och på ett sätt som verkligen får den som får vara med om detta att känna sig utvald och firad.

Visar 1-15 av 15 objekt