Ett barn döps enbart en gång i livet och som inbjuden till ett dop kommer du säkerligen vilja ta med dig en uppskattad dopgåva. Oavsett om det är någon i familjen eller en nära vän som ska döpa sin lille pojke så kan du vara säker på att du hittar en passande doppresent här hos oss. Vi har flera olika doppresenter passande små pojkar i vårt utbud, oavsett om det är en leksak eller en minnessak du vill ge bort. Vårt utbud av doppresenter finns dessutom i olika priskategorier för att alla ska kunna handla från vårt högkvalitativa utbud.

Doppresent som pojken kan leka med

Ibland kan det kännas bra att köpa en doppresent som kan komma till användning av barnet och vi har gott om olika leksaker du kan välja mellan här. Vi har både mindre leksaker i trä, men vi har även tågbana och trätåg som kommer att ge många roliga lekstunder åt vilken pojke som helst. Om du vill slå på stort och verkligen bli både bebisens och föräldrarnas favorit så har vi flera olika sparkbilar, gåvagnar och gunghästar som du kan ge som doppresent till en lycklig kille. Det är bara du och din plånbok som avgör vilken present du väljer, vi lovar att alla kommer göra succé. Se också till att ha en fin presentinslagning som visar på lite extra omtanke, här hittar du lätt en present till barn.

Doppresent för pojken att minnas

En populär sak att ge bort som doppresent är en spargris, som sedan kan fyllas med pengar samtidigt som det är ett minne från dopdagen. Ett barn döps enbart en gång i livet och det är verkligen någonting att minnas. Vi säljer också minnesboxar som är exklusivt skapade för vår butik. I dem finns det material för fot- och handavtryck samt två små boxar där barnets första hårlock och första tand kan läggas. Vi har även silverpläterade askar som passar för förvaring för de som är ute efter en lite billigare variant. Oavsett vad du väljer kommer du att ha en fantastisk doppresent att ge bort.

Fotoalbum & Ram Lamm Fotoalbum & Ram Lamm
  • −60%
  • −60%

Doppresent Fotoalbum

Den vita boken med lammen innehåller ett fotoalbum med plats för att skriva viktiga händelser över barnets utveckling, samt kan du använda den...

63,60 kr 159,00 kr
Visar 1-41 av 41 objekt