En av de svåraste presenterna att inhandla är helt klart doppresenten, vad ska du egentligen ge till en liten bebis? Ska det vara något användbart eller ett minne? Det bestämmer du helt själv, men vi har satt ihop en kategori med bra tips på doppresenter till en liten flicka. Med vår hjälp kan du slå föräldrarna med häpnad över den otroliga dopgåvan du köpt till deras lilla älskling. Bland våra populäraste alternativ finns minnesboxar i olika färger, som dessutom är exklusivt skapade för oss. Där ingår lera till hand- och fotavtryck samt en box för första tanden och en för första hårlocken.

Olika typer av doppresenter till flickor

I vårt utbud hittar du flera olika typer av doppresenter till små flickor, för att du ska kunna välja något som representerar dig och samtidigt passar flickan. Självklart hittar du snygga spargrisar, en standardpresent vid ett dop. De finns i olika modeller i vacker silverplätering. Om du hellre vill ge en present som flickan kan leka med så har vi sparkbilar och gunghästar i flera olika varianter. Självklart har vi produkter i flera olika prisklasser så att alla ska kunna hitta någonting som passar i deras budget. Du ska inte behöva känna någon press utan alla ska kunna köpa en bra doppresent.

Leksak eller minnespryl i doppresent till flickan?

I vår kategori med doppresenter till flickor finns även mindre leksaker så som stapeltorn och träleksaker, någonting som är hållbart och uppskattat av både barn och föräldrar. Det finns även pusselpallar i vårt utbud, det finns de där du själv väljer ett namn eller ett ord som ska stå på pallen. Bokstäverna kan sedan plockas ur och användas som ett pussel, ett riktigt fantastiskt koncept som definitivt kommer att uppskattas av bebisens föräldrar. Ta dig en titt bland våra fina doppresenter till små flickor och välj den som passar både din smak och din budget. Du kommer säkerligen att hitta något som passar.

Fotoalbum & Ram Lamm Fotoalbum & Ram Lamm
  • −30%
  • −30%

Doppresent Fotoalbum

Den vita boken med lammen innehåller ett fotoalbum med plats för att skriva viktiga händelser över barnets utveckling, samt kan du använda den...

111,30 kr 159,00 kr
Visar 1-53 av 53 objekt