Bröllopsdukning är pricken över i:et

Bröllopsdukningen är den där lilla detaljen som ger ett stort intryck. Det är något som din familj och vänner kommer att uppskatta och minnas så det är viktigt att det känns rätt. Att duka inför ett bröllop kan kännas ganska överväldigande, speciellt om du aldrig gjort det förut. Det viktigaste är att veta vilken typ av bröllopstema eller känsla du vill förmedla med din bröllopsdukning och välja passande detaljer så att dukningen följer den där röda tråden. Här på Partytajm kan du hitta många fina detaljer som gör din bröllopsdukning extra speciell. Ta hjälp av våra vackra bordsdukar som grund för din bröllopsdukning. Fortsätt sedan med fina tallrikar, muggar och servetter som alla går i matchande tema. Pynta sedan vidare med dekorativa detaljer såsom romantiska girlanger, vacker tårtdekoration, färgglada bröllopsballonger, söta blommor och specialgjord konfetti till bröllop.

Sätt en personlig prägel på din bröllopsdukning

I vårt sortiment kan du även hitta fina bröllopspar som passar perfekt som bröllopsdekoration mitt på bordet. Planerar du ett temabröllop såsom ett vinterbröllop och letar efter matchande dekorationer? Här på Partytajm kan du hitta många matchande detaljer som sätter personlig prägel på din bröllopsdukning. Vad sägs om våra romantiska tallrikar, muggar och servetter med vackert motiv av blommor som alla går i ett rustikt bröllopstema? Vi har även andra dekorationer som följer det tema ni valt som exempelvis de fina lunchservetterna, ballongerna, tallrikarna och muggarna med ett elegant motiv av ett bröllopspar. Dessa kan gärna kombineras med vår vackra duk med matchande motiv. Om du vill ge bröllopsdukningen det där lilla extra finns det massor av vacker konfetti och andra söta små utsmyckningar att välja på. I denna kategori kan du hitta vackra rosenblad som du kan strö ut över bordet eller dekorera tallrikarna med. Det finns även söta hjärtan samt dekorativa små champagneglas och bröllopsklockor att pryda bordet med. Med utbudet på Partytajms hemsida blir bröllopsdukningen mycket enklare att planera. Vi hoppas att du hittar alla de små detaljerna som gör dukningen perfekt för den stora dagen oavsett om du planerar för ett sommarbröllop eller ett vinterbröllop

Gåvobox Grå

Hos oss hittar du ett stort utbud av gåvoboxar eller varför inte använda som popcornbägare för barnkalas som tex ett klassiskt Pippi kalas.

49,00 kr
Visar 1-100 av 186 objekt