När det vankas kalas är servetter en självklar del av dukningen. De fyller självklart sin funktion när något behöver torkas men deras utseende kan också lyfta din kalasdukning till nya höjder, något som många vill när det ändå läggs mycket tid på att ordna det där perfekta kalaset. Och det är ju detaljerna som gör det. Med våra servetter med tryck hittar du servetterna som passar just ditt kalas. Vi på Partytajm har samlat ihop vårt sortiment av servetter med mängder av olika tryck. Här finns både kaffeservetter som är 25x25 cm och de större lunchservetterna som är 33x33 cm.

Stort utbud av servetter med tryck

Är du ute efter mer än bara en enkel servett så har du hittat rätt. I vårt breda sortiment har vi samlat alla våra servetter med tryck. Här hittar du allt ifrån färgglada till mer stilrena servetter. Vi har servetter både med eller utan text-tryck. Om du arrangerar ett födelsedagskalas passar servetter med födelsedagsbarnets år på bra, om du arrangerar en kräftskiva passar våra populära servetter med kräfttema bäst eller om du har en nyårsskiva rekommenderar vi våra servetter med champagne- och konfetti-motiv ett. Vårt utbud är stort så vänta inte med att bläddra bland vårt sortiment här på sidan och klicka hem dina festaccessoarer direkt.

Sätt guldkant på din dukning snabbt och säkert

Hos oss hittar du produkterna som sätter guldkant på din dukning. På Partytajm gör vi planeringen så enkel som möjligt. Alla våra produkter är godkända enligt europeisk standard och CE märkta. Förutom vårt stora sortiment av servetter med tryck så arbetar vi med utveckling av egna produkter såsom babyartiklar, muffinsformar, ballonger och vimplar. När du väl bestämt dig för vad du vill toppa ditt kalas med går det snabbt och enkelt att få hem dina produkter. Börja kika redan nu för att hitta servetter med tryck för dina ändamål.

Visar 1-63 av 63 objekt