Här kan du hitta en festlig ballongbåge till ett speciellt tillfälle. Det finns inget som signalerar kalas och festligheter på samma sätt som ballonger. Ballonger passar på alla typer av firanden och kan förvandla den enklaste tillställning till ett riktigt glamoröst och extravagant party på ett kick. Vill du göra ett riktigt ordentligt intryck så nöj dig inte med att bara blåsa upp några enstaka ballonger som placeras här och där utan egentlig eftertanke. Slå istället på stort och investera i en stor mängd ballonger eller varför inte en riktigt maffig ballongbåge ställning! En ballongbåge kan inte bli annat än snyggt, särskilt som dopdekoration eller bröllopsdekorationer.

Hitta ditt ballongbåge kit

Vi har ett flertal olika ballongbågar i vårt utbud. Välj en i den färg och det utförande som passar just din fest. De flesta bågarna är utformade så att du själv kan påverka hur de ska se ut. Ett kit för en båge består av ett bestämt antal ballonger i flera olika storlekar och färger. En ballongbåge kommer naturligtvis med instruktioner men när ballongerna väl är uppblåsta är det du som väljer exakt hur de ska monteras ihop och hur slutresultatet blir.

Ballongbåge bröllop

Ballongbågar passar vid alla typer av festligheter - bröllop, födelsedagar, dop, temafester och jubileum. De har dessutom många olika användningsområden. Använd den som dekoration, som en bröllopsbåge över de nygifta vid bröllopsmiddagen eller som en läcker bakgrund i festens fotobås. Eller varför inte fästa den utanför entrén till festlokalen för att ge dina gäster ett härligt välkomnande. Då en båge består av så många ballonger, ofta mellan 50-70 stycken, kan det vara en bra idé att investera i en elektrisk ballongpump för att underlätta monteringen.

Lägg till din personliga touch på ballongerna

En ballongbåge är pampig och effektfull som den är men kan såklart göras ännu snyggare. Med några små enkla tricks kan du uppgradera din ballongbåge och ge den en extra personlig touch. Det gör du genom att sätta ihop själva ballongbågsstommen som vanligt. Dekorera den sedan ytterligare i enlighet med din personliga stil och önskemål. Du kan till exempel addera vimplarpom poms och serpentiner. Eller varför inte en bokstavsgirlang med en text som är passande för det aktuella festtillfället.

Det behöver inte heller vara färdigproducerade dekorationer som du lägger till ballongbågen. Ta det du har i närheten eller skapa egna dekorationer som passar ihop med festens övriga tema. Ett riktigt bra tips är att dekorera bågen med blommor och blad för att skapa ett riktigt konstverk som definitivt kommer att dra gästernas ögon till sig och som stämningshöjare bidra till en riktigt lyckad fest. Det finns inga gränser för hur en ballongbåge kan dekoreras eller vad den kan användas till.

Visar 1-29 av 29 objekt