Under kategorin gästbok till bröllop hittar du diverse olika modeller och varianter på gästböcker för bröllopet, allt för att du ska hitta någon som passar just dig. Under underkategorin personlig gästbok bröllop kan du helt och hållet designa din egen, och till och med få hjälp att utforma innehållet i den under gästbok bröllop text. Här har du helt klart möjligheten att skapa något personligt och nära som kommer bli något minnesvärt att plocka fram då och då för att minnas din magiska dag. De hälsningar ni har fått kommer få dig att le många gånger framöver.

Gästbok till bröllopet med eget tryck

Ett bröllop är för de flesta en av de viktigaste dagarna i livet, och något du vill minnas många år framöver. En personlig gästbok är därför ett givet inslag på de flesta bröllop för att kunna dokumentera och bevara de känslor som finns i luften för framtiden. Under gästbok bröllop eget tryck hittar du därför de verktyg du behöver för att din gästbok ska bli precis som du vill ha den. Bilder och layout anpassar du helt själv, och vi ser till att skapa en produkt lika fantastisk som den dag du har framför dig.

Våga vara annorlunda, våga vara du

Din bröllopsdag handlar om dig och din partner, inga andra. Det är en av de dagar i livet då ni är de som bestämmer och orkestrerar precis allt som händer. Du kan även välja att göra gästboken till något som sticker ut, så att den säger väldigt mycket om er som brudpar. Fundera över vad som är typiskt för dig och din partner, och gå in under kategorin annorlunda gästbok bröllop där ni hittar de böcker i vårt sortiment som sticker ut. Hittar du någon som känns som typiskt er? Välj den!

Hur får du bröllopsgästerna att skriva i gästboken

En av de stora utmaningarna med en gästbok på bröllopet är att få skrivet i den. Det kan vara smart att be din toastmaster att tydligt annonsera att ni som brudpar önskar att alla gäster skriver i gästboken. Det kan också vara smart att formatera boken så att gästerna får hjälp att fylla i den eftersom många kan känna att det är svårt att komma på något att skriva i stunden. Ett exempel är att ha förtryckta frågor i boken. Det och andra förslag på hur du hjälper gästerna med gästboken hittar du under gästbok bröllop fylla i. Så oavsett vilket bröllopstema du väljer till ditt bröllop såsom sommar bröllop eller vinterbröllop så behövs alltid en fin gästbok för att bevara minnena.

Visar 1-28 av 28 objekt