De flesta barn älskar att klä ut sig och låtsas vara någon annan. För att tillgodose det behovet har vi ett brett sortiment av masker till barn för alla typer av tillfällen. Våra maskeradmasker passar bra till halloween eller andra temakalas. De fungerar också för om barnen bara vill klä ut sig då är våra masker djur väldigt populära. Ofta räcker det med att barnen tar på sig en maskeradmask för att de ska transporteras någon helt annanstans och bli helt andra personer, redo att ge sig ut på piratäventyr eller en djungelexpedition. Ansiktsmask barn vill ha är en liten men värdefull investering som kommer bidra till många timmar av underhållning för ditt barn.

Maskeradmask till maskerad

Maskerader är roliga tillställningar som inte kräver så mycket planering. Det är lätt att arrangera, och den som blir bjuden på en maskerad väljer själv hur mycket energi han eller hon ska lägga ner på sin utklädsel. För mindre barn räcker det oftast med en enkel maskerad mask vid sådana tillfällen. De har så mycket fantasi i kropp och hjärna att de fyller i resten av utklädseln mentalt. Vi säljer masker för alla typer av maskerader: allt från djurmasker till riktigt läskig halloweenmask barn gillar. Då kan dina små ge sig ut och skrämma livet ur grannskapet i utbyte mot godis.Eller kanske ditt barn föredrar roliga masker istället för läskiga masker?

Barnmasker till temakalas

Ett lätt sätt att få ett barnkalas lite roligare är att ha ett maskeradtema. De flesta barn har redan gott om utklädningskläder hemma så det är inget som brukar ställa stora krav på att de inbjudnas föräldrar ska behöva spendera en massa pengar på nya saker. För den som ändå vill skaffa sig något nytt har vi gott om masker barn som du kan köpa för en billig penning. Många av våra barnmasker kommer också i flerpack så du kan sätta ett tema och själv dela ut utklädningsmaterialet till gästerna när de kommer. Ordna gärna lekar på samma tema som utklädningen för maximalt med kul. Hos oss hittar du roliga masker som barnen gillar.

Masker till vardags och masker djur

Alla typer av fantasilekar där barnet låtsas att han eller hon är någon annan är väldigt stimulerande och en viktig del i barnets utveckling. Det går att göra helt utan kostymer och andra hjälpmedel, men det blir roligare om man har tillgång till någon form av rekvisita. För att verkligen utveckla barnens fantasi och kreativitet kan du köpa ansiktsfärg eller en helt vit mask. Den kan du och ditt barn måla tillsammans i fantasifulla färger och mönster för att skapa er egen lek. Det fina är att ingen vet innan vad det kommer bli: ett monster, djur, en sjörövare med ögonlapp eller en söt liten mus? Det finns en hel del färdiga masker djur hos oss som brukar uppskattas av barnen på kalaset. 

Visar 1-9 av 9 objekt