Användningsområdena för bra klistermärken och stickers är i det närmaste obegränsade. Hittar du rätt kan du göra allt från att liva upp ett i övrigt tråkigt brev eller kort, till att faktiskt dekorera hela eller delar av en vägg med dem. Särskilt roligt tycker kanske de minsta att det är med klistermärken, och för dessa hittar du ett helt eget sortiment under klistermärken barn. Låt vårt sortiment inspirera dig till något helt nytt, samtidigt som du är trygg i vetskapen om att om det skulle bli fel är det precis lika lätt att byta som det var att få dit första gången.

Klistermärken för rumsdekoration

Ett sätt att skapa ett annorlunda och riktigt massivt intryck i ett rum är genom att montera ett av våra väggklistermärken på en av rummets väggar. Dessa stickers är smidiga och lätta att både montera och demontera, och vid borttagning lämnar de oftast inga eller mycket små spår kvar på väggen. Det gör att du kan byta väggdekoration ofta, och passar särskilt bra för dig som vill förnya och variera. Du hittar en uppsjö av motiv i vårt sortiment, och vi vill uppmana dig att testa då vi vet att de allra flesta som gjort det, återkommer till kategorin många gånger.

Gör det allra mesta personligt

Utöver våra mäktiga wall stickers hittar du också ett brett sortiment av stickers att fästa på dina prylar för att göra dem mer personliga. Mest populära är våra stickers som kan fästas på din bärbara dator. Ett sådant klistermärke gör att din dator blir lätt att känna igen ibland andra, och gör att den kan berätta en liten historia om vem du är. Du hittar alla dessa klistermärken under kategorin stickers laptop, och tro oss när vi säger att här finns det ett klistermärke för alla. Låt inte din dator passera obemärkt vid nästa viktiga jobbmöte eller pluggrunda på universitetet.

Roliga klistermärken barn

Ingen uppskattar ett häftigt klistermärke så som ett barn gör. Vilket barn vill inte ha ett väggklistermärke med enhörningar, superhjältar, bilar eller prinsessor? Under kategorin klistermärken barnrum hittar du alla möjliga varianter på sticker som passar till de allra minsta. Det bästa är att när barnen med tiden blir äldre, och intressena därmed skiftar, kan du enkelt byta ut motivet till någonting som passar bättre. Allra bäst blir det om ni gör uppsättningen av klistermärket till ett gemensamt projekt, då ni får en mysig stund tillsammans samtidigt som barnets rum får ett rejält lyft. Ett superhäftigt gemensamt projekt som de flesta barn älskar.

Visar 1-18 av 18 objekt