Servetter är ett måste på alla barnkalas, det är bara så. Här är vår avdelning speciellt tillägnad servetter till barn, då de är en sådan viktig del av en lyckad fest. Vi har servetter i många olika varianter och utföranden, alltifrån enkla enfärgade till servetter med mer utförliga motiv och färgsättningar. Här finns helt enkelt servetter för alla typer av barnkalas. Kika runt i vårt sortiment för att hitta de där servetterna som behövs för att kunna skapa det perfekta barnkalaset!

Servetter barn tycker om

Vi har ett stort och varierat utbud av servetter och naturligtvis finns det massor av produkter som är speciellt lämpliga för användning på barnkalas. Hos oss hittar du allt från klassiska servetter till det lite mer extravaganta. Vi har enkla servetter till barn som har olika bakgrunder och även årtal som visar hur många år barnet fyller. Den typen är av servetter är alltid passande och kan med fördel användas om kalaset till exempel har en specifik färg eller företeelse som tema.

Vill du ha ett lite mer avancerat tema finns det massor av servetter med andra tryck att välja mellan. Det kan vara servetter med sportrelaterade tryck eller olika fordon. Du kanske vill ha motiv från någon av barnets favoritfilmer, vad är då mer passande än servetter med tryck på Musse Pigg och hans Disney-vänner. Det finns också servetter som passar till mer allmänna teman så som sjörövare, djur, djungel, dinosaurier eller superhjältar. Det är bara att välja och vraka.

Servetter till barnkalas med tema

Många väljer att ha ett tema på sina fester och barnkalas är inget undantag. Det är snarare ännu vanligare att arbeta efter ett förutbestämt tema just på barnkalas. Kanske har barnet en favoritleksak eller superhjälte som de tycker extra mycket om eller en film som de inte kan sluta titta på. Utgå från dessa favoriter så hittar du enkelt ett passande tema för kalaset. Det finns inget som går upp mot att se glädjen i ditt barns ögon när de möts av sina favoriter på kalaset.

Ska kalaset ha ett visst tema blir naturligtvis dukningen en naturlig del av detta. Och då kan barnservetter verkligen vara det som ger den den där lilla pricken över i:et. Servetter är enkelt och inte speciellt kostsamt samtidigt som de tillför ett kalas mycket när det gäller känsla och festlighet. Det är värt att komma ihåg att det är de små detaljerna som är viktigast. Det kan helt enkelt vara servetter som gör att hela temat hänger ihop och skapar en helhet.

Visar 1-47 av 47 objekt