Om du kämpar för ett hitta ett sätt att dekorera din bröllopsfest kan ballonger vara rätt lösning för dig. Små grupperingar av ballonger och små ballongbuketteär bra idéer för bröllopets dekorering eller som dopdekoration. Om du blåser upp heliumballonger för att dom skall flyga i grupp ovanför gästernas sittplatser, bör du förankra dem  bordet med någon form av fästanordning. 

Många gillar tanken på att dekorera med ballonger eftersom de är mindre formella än blommor, men ändå ger högtiden och festen en elegant touch. Se våra steg-för-steg-instruktioner för ballongdekorationer. 

Lägg till ballongdekorationer till presenten 

Förutom att dekorera ett rum eller en speciell händelse med ballonger, kan du göra en liten present till en stor genom att lägga till ballonger. Föreställ dig ett perfekt inslaget paket, komplett med presentband. Tänk dig nu hur mycket finare det skulle se ut om du skapade en liten lekfull ballongdekoration och fäste på paketet. Barnen kommer att tycka att de får två gåvor till ett pris! 

Det är enkelt att skapa en bukett med ballonger och dekorera med den  ett paket. Du kan göra det till nästan alla tillfällen. Prova att sätta ihop flerfärgade ballonger till en födelsedagspresent eller röda och vita ballonger för alla hjärtans dag. 

Ballongdekorationer som Centerpiece är ett bra sätt att dekorera för speciella tillfällen. De flesta gäster förväntar sig godsaker eller blommor, så när de ser ett bord fyllt med kreativa ballongdekorationer kommer de garanterat att bli positivt förvånade. 

Att dekorera bordet med ballonger kan vara så enkelt eller avancerat beroende på vad just du väljer.  

Svarta och orange ballonger med en pumpa, svart katt, spöke eller dödskalle  toppen gör en söt eller skrämmande ballongdekoration till Halloween. 

Ballonger ger en känsla av festlig touch  bordet, och att skapa dem tillsammans kan vara ett familjeprojekt. Kvällen före din fest, samla dina barn och nödvändiga tillbehör. Tillsammans kan ni skapa en unik ballongdekoration för festbordet.

Oavsett om du letar efter unika idéer för ballongdekorationer eller letar efter ett sätt att dekorera födelsedagspresenten så hjälper ballonger dig att sätta ihop den perfekta dekorationen och arrangemanget. Ballonger är prisvärda och roliga för alla. Nästa gång du planerar en speciell händelse som kräver dekorationer eller presenter, skapa en bukett med ballonger som passar temat. 

Visar 1-17 av 17 objekt