Satinband

Här på Partytajm kan du köpa satinband på rulle i många olika färger och tjocklekar. Satinband har en glansig yta som utstrålar både elegans och exklusivitet. Skapa allt från vackra bordsdekorationer till professionellt inslagna gåvor med hjälp av fina och billiga satinband.

Vilken färg på satinband passar ditt användningsområde?

Vilken färg på satinband du ska välja beror på vad du ska använda det till. Kombinera gärna flera färger för att skapa något unikt. Om du ska slå in julklappar blir satinband i rött och guld en vacker detalj, medan satinband i guld och gammelrosa ger dig en elegant bröllopsdukning. För en rustik och naturlig kombination passar satinband i beige tillsammans med satinband i blått mycket bra. Vira banden runt ledstången, blombuketten eller tårtspaden. 

Med satinband i lila kan du skapa vackra blommor att använda som bordsdekorationer vid sommarfesten. Satinband i rosa eller blått sätter tonen för babyshowern, medan satinband i champagne tillsammans med gröna växter blir den perfekta dekorationen vid ett vuxenkalas eller jubileumsfest.

Köp satinband & sidenband på rulle

I vårt utbud hittar du satinband på rulle med olika bredd. Ett smalt satinband i vitt är perfekt att använda som ballongsnöre eller vid andra anordningar där du behöver något funktionellt men ändå elegant. Ett satinband på 100 mm är istället ganska brett och passar bra för stora rosetter eller för att knyta runt stolsryggarna vid en fest där deltagarna sitter till bords. Breda satinband i svart ger en dramatisk effekt – perfekt vid halloween. 

Här på Partytajm kan du köpa satinband billigt. Välj gärna flera färger och bredder så att du alltid kan skapa den typ av dekoration du är ute efter. En gåva blir alltid roligare att ta emot om den är inslagen på ett fint sätt, och söta små rosetter passar lika bra i håret som runt vinglasen.

Visar 1-24 av 24 objekt