Att gifta sig är en av de största högtiderna i livet, och för att underlätta planeringen är det bra att utgå från ett bröllopstema. Ert bröllopstema kan gå igen i bröllopsdukningen och dekorationerna, men även finnas med på inbjudningskorten, detaljer i klädseln och brudbuketten. Vilken nivå ni lägger det på är givetvis valfritt, men en genomtänkt och väl utförd dekorering kommer garanterat att förgylla denna underbara dag.

Populära teman bröllop - olika bröllopsteman

Det bröllopstema ni väljer ska gärna reflektera era personligheter. Om ni till exempel gillar rock och action kommer ni troligtvis inte känna er bekväma med ett bröllopstema som går i mjukt rosa. I vårt utbud av bröllopsdekorationer hittar ni vackra och romantiska grundstenar som enkelt kan kombineras med mer personliga detaljer för att gästerna ska känna att de är på just ert bröllop. Vi har något för alla stilar, allt ni behöver göra är att utgå från det tema som känns rätt för er.

Traditionella bröllopsteman

Våra mer traditionella bröllopsteman går i vitt och någon mjuk accentfärg som rosa eller ljusblått. Låt våra produkter inspirera till snygga bröllopsdukningar med dekorativa engångstallrikar och uppläggningsfat. Pryd borden med löpare i spets och sobra blommor. Om ni väljer ett traditionellt bröllopstema så är ledorden mjukt, romantiskt och drömskt. Utgå fortfarande från vilka bröllopsprodukter som passar med just er som par. Vi har väggdekorationer som girlanger, bröllopsvimplar och söta ballonger.

Naturnära bröllopsteman

Naturnära bröllopsteman är lätta att kombinera med en mer personlig stil. Dessa teman passar er som kanske inte är så mycket för det tillrättalagda, utan hellre vill ha en mer livfull dukning till bröllopet. Naturnära bröllopsteman är väldigt romantiska då naturmaterial som trä och jute kombineras med bladgirlanger och vackra blommor. Här kan du välja att blanda det med intressanta accentfärger som passar er som par, det behöver inte vara mjuka färger utan kan vara något mer iögonfallande. Tänk gärna lite extra på detaljerna och använd exempelvis sugrör i papper, konfetti i trä och bladdetaljer på inbjudningskorten.

Moderna bröllopsteman

Även moderna bröllopsteman kan vara romantiska, men här har ni större möjlighet att väva in populärkulturella element. En bra grund är att utgå från vitt och guld, och sedan bygga på med moderna detaljer. Ni kanske vill inspireras av en gemensam hobby eller utgå från ett festligare tema som Hawaii eller flamingos. Utgå från traditionella eller naturnära bröllopsdekorationer för att sedan välja ut dekorationer och detaljer för dukningen till bröllopet som passar med ert tema.

Välj belysning som passar med ert bröllopstema

Belysningen kommer göra mycket för stämningen på er bröllopsfest. Den är viktig att planera i detalj. Kommer festen att hållas inomhus eller blir det ett utomhusbröllop? Serveras maten eller bröllopstårtan efter mörkrets inbrott eller är det endast dekorationsbelysning som behövs? Hos oss hittar du vackra ljusslingor som kan hängas upp över borden, runt dansgolvet eller utmed väggar för en mild belysning. Om bladgirlanger passar med ditt bröllopstema får du en riktigt snygg bröllopsdukning genom att vira en liten ljusslinga runt girlangen och placera längs med bordets mitt. Det blir även en snygg dekoration till ledstänger eller för att visa vägen till toaletterna, baren eller en fotohörna.

Visar 1-100 av 265 objekt