Konstväxter är den perfekta dekorationen när du vill uppnå en ombonad miljö med växtlighet som inte behöver någon skötsel. Våra konstväxter är av mycket hög kvalitet och kan användas flera gånger. Du kan ta fram dem vid speciella tillfällen eller ha dem som en bestående inredningsdetalj i ditt hem. Våra konstväxter är naturtrogna utan att ge ett konstgjort och plastigt intryck. Här hittar du alltså mängder av konstväxter som ser äkta ut

Dekorera med konstgjorda växter och blommor

Konstväxter passar mycket bra som dekoration vid fester. Vackra bladgirlanger på borden blir romantiska bröllopsdekorationer vid bröllop, som dopdekoration, midsommar dekoration eller som studentdekorationer. Kombinera gärna dina bladdekorationer med guld, silver eller någon annan färg du gillar. Denna färg kan sedan återspeglas i till exempel engångstallrikar och glas, konfetti eller serpentiner. Om du virar en ljusslinga runt bladgirlangen får du en mjuk och stämningsfull belysning. Ett annat alternativ är att placera ut levande ljus på bordet. Girlanger med blad kan även användas för att dekorera rummet ni befinner er i. Häng upp dem på väggarna, vira in ledstänger eller klä in dörrkarmen. Konstväxter som festdekoration ger en mjukare framtoning, fylld med mystik som andas gammal folktro. Du skapar ett fridfullt uterum utan risk för regn, vind och kyla.

Konstgjorda växter som ser äkta ut

Det är säkrare att använda konstväxter istället för levande växter som dekoration vid festen. Du kan planera och förbereda i god tid, utan risk för att leveransen blir försenad eller att blommorna ser hängiga ut när de kommer fram. Konstväxter kan dessutom användas till flera fester, inte bara en gång. Du behöver heller inte oroa dig för att någon skulle vara allergisk eller att dekorationen vissnar under festens gång.

Säsongsbetonade konstväxer & plastblommor

Bladgirlanger och konstblommor får oss kanske främst att tänka på våren och sommaren, men i vårt utbud av konstgjorda växter och blommor hittar du även andra säsongsbetonade konstväxer. De passar utmärkt till temafester eller bara för att ta fasta på den årstid som råder. En födelsedagsfest på hösten blir komplett med ett bord dukat med murriga konstväxter som barr, ekollon och höstblommor. Välj servetter och serpentiner i hösttoner som orange, mörkgrönt, gult eller guld. För julbordet hittar du konstväxter med snö och vackra julblommor. Kombinera dukningen med vackra lyktor eller ljusslingor för att göra belysningen mysigare.

Alla är tyvärr inte begåvade med gröna fingrar och kan ha vardagsrummet fullt med vackra blommor. Hos oss hittar du plastblommor som kan lura den bästa botanikern. Använd våra naturtrogna blommor för att skapa buketter att ha i en golvvas eller på bordet. Det gör rummet mer harmoniskt och du behöver inte oroa dig för att glömma bort att vattna dina konstväxter.

Fina plastblommor

En plastblomma nedstucken i en blomkruka med gröna växter kan pigga upp på fönsterbrädan och fortfarande se riktigt naturligt ut. Vi har konstgjorda blommor i sobra färger som ger ett äkta intryck. Våra girlanger med blad blir också en vacker inredningsdetalj som gärna får vara framme året runt. Rama in en spegel eller vacker tavla eller dekorera barnens bokhylla med girlangen. Våra konstblommor och konstväxter passar alla rum och fester, året runt.

Bärkvist

Hos Partytajm hittar du även allt annat för ditt barnkalas, allt från ballonger till doppresenter och helium till ballonger.

39,00 kr
Visar 1-16 av 16 objekt