Anordna ett storslaget Lego Ninjago kalas med de rätta dekorationerna. Låt barnen resa till den spännande Lego Ninjago världen som har blivit så otroligt populär. Det kvittar nästan vilken åldersgrupp av barn som man pratar med. Alla vet vad Lego Ninjago är och vad ett Lego kalas innebär. Du behöver därför inte oroa dig över att ert Lego Ninjago Kalas inte blir annat än en succé. Ett Ninjago kalas är ett säkert kort som alla kommer uppskatta. För att anordna ett Ninjago barnkalas krävs det egentligen inte så mycket arbete. Med färdiggjorda dekorationer i häftig Ninjago stil kommer du inte behöva göra mer än att dekorera snyggt. 

Ninjago Barnkalas

Med klassiska kalasprodukter i form av bland annat pappersmuggar, servetter, kalaspåsar och vimplar kommer du ha en bra grund för barnens Ninjago kalas. Förutom att ha snyggt designade Ninjago kalastillbehör blir det självklart snyggt att dekorera med rätt färgkombinationer. Precis som med så mycket annat når kalaset nya höjder bara genom att ha rätt färger. Ett Ninjago kalas ska självklart innehålla färger som rött och svart men kanske också blått och vitt som representerar de olika figurerna. Hos Partytajm hittar du en stor mängd kalastillbehör i alla möjliga färger. 

Pappersduk Röd

Enfärgade bordsdukar är den perfekta grunden för ett lyckat kalas! Den här röda duken passar perfekt till tex Kräftskivan!Rektangulär 1,37x2,74...

69,00 kr
Visar 1-100 av 145 objekt