Barnballonger till barnkalaset

Vad förknippas bäst med barnkalasfirande om inte ballonger? Ett enkelt sätt att skapa feststämning inomhus såväl som en välkomnande dekoration vid ytterdörren. Vi erbjuder ett stort sortiment med över 200 olika barnballonger. Du hittar även enkla tillbehör såsom dubbelhäftande tejp, ballongfästen och häftmassa för att kunna fästa och dekorera på enklast möjliga vis. Barnballongerna passar såklart också utmärkt som dopdekoration

Ballongtillbehör

Använd vår smidiga ballongpump om du har många barnballonger och inte vill blåsa upp alla på egen hand. Utöver vanliga barnballonger har vi även en egen avdelning för heliumballonger. Detta är naturligtvis lite extra spännande på ett kalas för barn. Vi har heliumtuber med passande barnballonger i både latex och folie samt färgglada ballongtyngder och snören.

Ett tips är att välja några av våra sifferballonger efter hur många år barnet fyller. Denna ballongdekoration blir både snygg och läckert svävande!

Hur fungerar helium till barnballonger?

Värt att notera är att helium försvinner ur en ballong tre gånger så snabbt som luft. Se över den informationen som finns om de specifika barnballonger du köper för att se hur länge heliumeffekten håller i sig. Detta för att inte riskera att man fyller ballongerna för tidigt innan kalaset börjar. Vanliga latexballonger, även kallad gummiballonger, är de allra vanligaste. En latexballong håller sig vanligtvis flygande mellan 6–8 timmar beroende på kvalitet.

Större ballonger kan du dock fylla på när heliumet börjar gå ur. För folieballonger går det åt mer helium, men heliumeffekten håller å andra sidan i sig längre, oftast upp till en vecka. Vi har ett generöst utbud folieballonger att välja bland i många fina former och motiv. Vill du vara på den säkra sidan rekommenderas Hi-Float, som gör att ballongerna flyger mellan 3–5 dagar, det vill säga betydligt längre än med helium. Hi-Float är flytande plast och tätar ballongen. Därav får heliumet svårare att läcka ut.Tänk på att förvara heliumtuben på en välventilerad och säker plats, då inandning av helium kan vara förenat med livsfara.

Visar 1-100 av 267 objekt