En utstickare är ett redskap som hjälper dig att dekorera och forma tårtor och andra bakverk så att du kan få dem precis som du vill ha dem. Med en vanlig rund utstickare på 12 cm kan du göra det mesta, men vi har också lite mer speciella varianter. De passar dig som verkligen vill ta ut svängarna och göra mönster och detaljer som är både vackra och fantasifulla. Här på Partytajm kan du köpa utstickare för bakning som håller över tid.

Gör ett personligt bakverk med utstickare med bokstäver

Utstickare med bokstäver är perfekta om du vill ha till exempel en tårta med en personlig hälsning eller bara ett namn. Utstickare med siffror kan användas för att markera hur många år någon fyller.

En utstickare i form av ett löv eller en bil kan vara den där detaljen som gör att du verkligen lyckas med att göra en rolig, god och minnesvärd kreation till ett kalas. En utstickare för tårta kan hjälpa dig att förstärka ett tema på en fest och få något hembakat att se riktigt proffsigt ut. Visst kan man skära ut saker på frihand eller göra egna mallar med bakplåtspapper, men med utstickare får du ett perfekt resultat och kan arbeta betydligt snabbare. Även barn brukar älska att bidra vid bakningen genom att använda våra utstickare. Här hittar du också allt från muffinsformar till silikonformar som kommer ta din bakning till en ny nivå. 

Vad vill du designa?

Behöver du utstickare för ett särskilt ändamål? Vi har flera varianter som är gjorda för att vara perfekta vid ett speciellt tillfälle eller en särskild typ av bakverk. Här är några exempel på vad du kan hitta i vårt utbud av utstickare:

  • Utstickare för munkar

  • Utstickare för kakor

  • Utstickare för halloween

  • Utstickare i form av blommor

  • Utstickare som ser ut som en snöflinga

Kakeg, sockerpasta och marsipan

För att du ska kunna använda utstickare behöver du något som är tunnt och som håller ihop när du väl stansat ut något med den. En pepparkaksdeg och utstickare i form av ett hjärta eller en stjärna är kanske vad de flesta har erfarenhet av. Marsipan, fondant och sockerpasta är också väldigt lätta att arbeta med om du vill skapa något roligt och fint med utstickare. 

Utstickare för lera är en helt annan variant, men det är faktiskt bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan göra med en vanlig utstickare av hög kvalitet. Våra produkter är gjorda för att kunna användas många gånger och är enkla att diska när du är klar.

Visar 1-67 av 67 objekt