Konfettiballonger är den ultimata partydekorationen när det är fest! Barn eller vuxen, det spelar ingen roll, ballonger fyllda med färgsprakande konfetti lockar fram ett stort leende och glittrande ögon hos de allra flesta. Knyt fast dem i snören i olika nyanser, och blanda olika färger och former på dina ballonger. Ha dem högt eller lågt, ute eller inne. De fungerar utmärkt för att signalera ett studentfirande, som dopdekoration eller markera portalen till en bröllopsfest. Här på Partytajm kan du köpa konfettiballonger online i snygg design och av hög kvalitet.

Konfettiballonger är dubbelt så festligt

Både ballonger och konfetti är en given deltagare på varje kalas av rang. Och varför inte kombinera två av de käraste festattiraljerna i ett? Ge ditt party den rätta stämningen och dubbla festkänslan med konfettiballonger. En annan stor fördel är att det inte blir några ledsna miner om ballongen råkar spricka – för då svävar konfettin ut och lägger ännu mer glitter på tillvaron.

Konfettiballonger är genomskinliga ballonger fyllda med konfetti som skiner och sprakar i regnbågens färger. Välj konfettiballonger i guld eller silver för den som fyller jämnt. Är det istället en babyshower eller första mötet med den lilla bebisen så passar våra konfettiballonger i rosa eller blå färg. Du ser i produktbeskrivningen hur stora de är.

Konfettiballonger – hur gör man?

Med hjälp av våra konfettiballonger och andra partydekorationer är det enkelt att skapa spännande och levande kreationer till din fest. Med ballongerna kan du göra både buketter och bågar i allsköns härliga färger. Blanda konfettiballonger med andra typer av ballonger för en extra intressant dekoration. 

Konfettiballonger är vanligtvis tillverkade i latex och håller sig i luften under cirka 6–8 timmar om de är uppblåsta med helium. Ballonger läcker alltid lite genom små osynliga hål i materialet och förlorar då sin lyftkraft. Konfettiballonger ska inte prepareras med så kallad Hi-Float som täpper till de små hålen och får heliumet att stanna kvar. Risken är då stor att konfettin klibbar ihop och bildar en enda stor klump.


Om ballongerna fylls med helium så fäster konfettin på insidan. Fylls ballongen istället med luft så lägger sig konfettin på botten. En luftfylld konfettiballong går att göra statisk genom att gnida den mot håret. Det är också ett knep för att konfettin ska fästa på insidan om du inte har helium. Här på Partytajm kan du även köpa helium och andra ballongtillbehör så att du till exempel kan fästa dina konfettiballonger på väggen eller bygga bågar.