Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag

- Kategorier: Pysseltips Rss feed

Gör du dig redo för 14e februari och årets största kärleksdag? Går du i överraskningsplaner för din käreste, en nära vän eller familjemedlem? Vi har alla alla hjärtans dag dekorationer, tillbehör och alla hjärtans dag ballonger. Allt i kärlekens tecken! Oavsett om du är ute efter att dekorera mycket eller önskar en folieballong hjärta har vi de produkter du behöver för att skapa kärleksfull stämning.

När alla hjärtans dag stundar är det extra roligt att visa uppskattning till den du bryr dig om. Duka upp med härliga engångsartiklar, för en smarrig middag tillsammans och glöm inte att efterrätten är pricken över i:et. Kanske goda muffins i Partytajms egna muffinsformar toppat med strössel och Partypicks med hjärtan? Vi har söta lunchservetter eller kaffeservetter med allt ifrån kärleksfulla texter till hjärtan.

Vi har mängder av latexballonger eller folieballonger som med fördel fylls med Hi-float och helium/helium. (Alla råd och tips om hur du fyller dina ballonger finner du på vår hemsida under fliken Ballongfakta.)

Välkommen att hitta dina produkter inför Alla hjärtans dag hos oss!

Dela detta innehåll