Anordna ett barnkalas för de allra minsta

Anordna ett barnkalas för de allra minsta

- Kategorier: Default Rss feed

Bestäm dig för en plats där kalaset skall vara.

Ditt hem

Energiska småbarn behöver plats att röra sig på, så se till att du väljer en plats som är rymlig - och inte innehåller så många saker som lätt går sönder! Om det är ditt vardagsrum bör du göra en kontroll i förväg och ta bort värdefulla saker eller täcka över möblerna om du är orolig för att de ska gå sönder. Om du har ett värdskap i trädgården ska du också se till att den är säker och väl säkrad för att förhindra att de små barnen går vilse!

Gårdslokalen

Om ett dussin småbarn som springer runt hemma inte riktigt är vad du hade tänkt dig kan du försöka med den lokala hallen i stället. Ofta kan du hyra en lokal i några timmar för en liten summa och, viktigast av allt, du behöver inte oroa dig för all städning efteråt!

Parken 

Om vädret är på er sida kan ni ordna en picknick i parken med alla deras vänner och respektive föräldrar. Titta i vår picknick-kollektion för att hitta allt som behövs, från picknickfiltar till papptallrikar i gingam. 

Lekplatser för mjuka lekar 

Med rutschbanor, bollgropar och labyrinter är ett mjukiscenter en dröm för ditt barn och deras vänner. Den ännu bättre nyheten är att du ofta kan hyra ut dem speciellt för födelsedagsfester. Använd den här katalogen för mjuka lekar för att hitta ditt närmaste center.

Välj ett tema 

Det är troligt att ditt barn har en favoritkaraktär eller en film som det inte kan få nog av, så varför inte basera festtemat på den? Oavsett vad det är kan du ta med temat genom hela festen, från dekorationer och serviser till festpåsar och till och med maskeraddräkter. Upptäck våra temakollektioner nedan. 

Babblarna

Paw Patrol

Peppa Pig

Lastbilar och grävmaskiner

Prinsesskalas

Sjöjungfru Party 

Flammande brandbilskalas

Frost

Fordon på vägen

Dinosaurie

Djungelsafari

Skogsdjur

Planera dina aktiviteter

Är du värd för festen hemma eller i en lokal? Du vill ha minst två eller tre aktiviteter för att underhålla de små barnen och för att tillgodose deras korta uppmärksamhetsspann. Här är några aktiviteter som vi har funnit användbara: 

Skicka paketet 

Det är en av alla tiders favoritspel som bara kräver några få godsaker och en rulle omslagspapper för att komma igång. För ett brett utbud av priser kan du titta på vårt urval av festprylar: ett kit för utgrävning av havsvarelser, en badtunna för sjöjungfruar eller ett set för att lära sig att sy är alla utmärkta val.

Rita, med en twist 

Om det finns något som alla småbarn älskar att göra så är det att klottra. Låt dem få utlopp för sin kreativa sida genom att lägga ut stora pappersark på golvet och ge barnen kritor. De kan sedan sitta och krypa runt pappret och klottra och färglägga medan de gör det.

Ansiktsmålning 

En annan klassisk festaktivitet. Håll dig till temat med figurer från serier som Peppa Pig och Paw Patrol eller låt barnen välja vad de vill vara. 

Sätt svansen på åsnan 

Fiskdam

Dela detta innehåll