Fira Alla hjärtans dag

Fira Alla hjärtans dag

- Kategorier: Födelsedagskalas Rss feed

Är det dags att förbereda inför Alla hjärtans dag? Hos oss hittar du allt som behövs för att skapa en mysig atmosfär inför årets stora kärleksdag!

Dekorationer är pricken över i:et för en speciell dag som denna. Tänker du slå på stort med ett hav av folieballonger hjärta eller latexballonger likt ett enda stort kalas? Eller önskar du hellre ett mindre överraskande med girlanger? Oavsett vad du letar efter har vi något för alla typer av firande!

Dukar du upp för en mysig fika med någon kär vem eller familjemedlem har vi muffinsformar som är perfekta att baka läckra bakverk i. Toppa med fördel med söta partypicks och ett fint strössel med hjärtan. Till detta serverar du din favoritdryck med nostalgiska papperssugrör och dukar upp med engångsartiklar såsom pappersassietter, servetter och plastskedar i en kärleksfull färg. Vill du ha fler bordsdekorationer är serpentiner och konfetti säkra kort och något som förhöjer känslan. Ett enkelt sätt att uppvakta någon på!

Ska du slå på stort med ett frieri? Vi har en pinata i form av ett hjärta som är perfekta att fylla med konfetti eller smarriga karameller - tillsammans med ringen! Ett härligt och roligt sätt att överraska din käreste på!

Glad alla hjärtans dag!

Dela detta innehåll